Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.296.474
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
dudo986 kaže...
Mitsuoka kaže...

SoundBest probaj, ko ga proba, ne ide sa njega :P

Zašto si ti onda na Winampu? :D

Neman pojma, zato jer patim za widgetima kod SoundBesta, a ne mogu ga kupit jer mi Google Checkout ne priznaje Visu Electron Splitske Banke, a zvukom je tu negdi. Doduše, dizajn winampa je katastrofa, kao i malo zbrčkan način puštanja glazbe.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Za one koji žele provjeriti kad će official ICS doći za naše mreže najbolje da provjeravaju na ovom linku:

http://twitter.com/sgs2update

Za skinuti firmware koristite Samsungov FUS i onda ga instalirate pomoću Odina.

Znači pokrenete FUS:

1. Na lijevom dijelu prozora birate Android
  2. Model uređaja GT-I9100
  3. Državu i mrežu kojoj pripadate
  4. Klick Check firmware
  5. Klick Download

Dole je primjer kako bi to izgledalo za HR Tmobile,na desno vidite koji je zadnji dostupni firmware. Program koji je koristan i ako trebate vraćati uređaj u servis,pa da skinete zadnji official dostupni firmware za vaš uređaj.

Edit: Ispravljen Twiter link. {#}

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 15:06 (DwightSchrute).
Moj PC  
4 0 hvala 6
16 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

Za one koji žele provjeriti kad će official ICS doći za naše mreže najbolje da provjeravaju na ovom linku:

http://twitter.com/#!/sgs2update

Krivo si kopirao link http://bit.ly/JxoeGg

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 14:49 (deno100).
14 godina
deno100 kaže...
DwightSchrute kaže...

Krivo si kopirao link

Ne može se s Twittera kopirati link na profil.

Prati @sgs2update, ako ti je lakše. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
deno100 kaže...
DwightSchrute kaže...

Krivo si kopirao link

popravio sam ja link

16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Može:

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 14:51 (Mitsuoka).
14 godina
Mitsuoka kaže...
sudy_freak kaže...

Može:

Ne znam dovoljno o twitteru (nov sam) xD

Nevažno, skidam vašeg Boga Wanam-a i Resurrection zadnji, izgleda nice.
Idem probati.

Odoh s CM-a malo 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
13 godina
neaktivan

Prodajem LCD ekran za Samsung Galaxy S2 i9100 u pola cijene. Zainteresirani nek se jave. Pozz.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

0 0 hvala 1
14 godina
luka-nwb kaže...

Ekipa, idemo flashati?

13 godina
protjeran
sudy_freak kaže...
luka-nwb kaže...

Ekipa, idemo flashati?

Jel uopće upitno? ;)

edit: jak im generic fw, a unutra bbc iplayer koji radi samo u uk, neke igre

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 18:23 (luka-nwb).
17 godina

kakav je novi off ICS I9100XWLP8 ?

717.1 MB wtf {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 18:45 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa radili su ga britanci za Veliku Britaniju. Što je problem čitat malo?

13 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...

Pa radili su ga britanci za Veliku Britaniju. Što je problem čitat malo?

Da, moja greška.

@4mal - to je carrier branded, sigurno hrpa bloatwarea unutra

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 19:11 (luka-nwb).
14 godina

Ekipa, što ste postavljali?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
@sudy
89luca89 napokon je izbacio svoj ics... Njegov GingerMOD je jedan od boljih romova...

Što se tiče ics-a, po meni najbolji koji sam ikad probao. Touch je kao i na GB-u, rom je odexed pa je dosta brži od ostalih... Uglavnom, tko ima vremena, neka proba... Međutim, to je čisti ics bez modova koje imaju aokp i cm9 tako da se neće svidjeti svakome.
Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
14 godina
Kordy kaže...
@sudy
89luca89 napokon je izbacio svoj ics... Njegov GingerMOD je jedan od boljih romova...

Što se tiče ics-a, po meni najbolji koji sam ikad probao. Touch je kao i na GB-u, rom je odexed pa je dosta brži od ostalih... Uglavnom, tko ima vremena, neka proba... Međutim, to je čisti ics bez modova koje imaju aokp i cm9 tako da se neće svidjeti svakome.

Link?

Btw. vidite što sam našao ^^

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 21:48 (sudy_freak).
17 godina
odjavljen
Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
14 godina

odmah frajer komentira, faco xD.

Nego, klasično instaliranje?
CWM? 

17 godina
odjavljen
Da... u romu je i gapps...
14 godina
neaktivan

Jedan tupan koji je nešta radio a nije znao šta radi ali je učio treba pomoć. Imam aparata jel kako već i u forumu u kojem sam sII. Moram napomenuti da aparat imam 3 mj. i o ovome nićem tj. androidu nisam pojma imao kao skoro niti sada. Uz par savjeta prijatelja sam ga otljučao odmah sa vip i sada može sve mreže. Rootao sam ga mada iskreno nemam pojma ćemu mi je to.... ali jesam jer to svi rade. Radio je odlično i bio sam prezadovoljan.Prije tjedan dan sam naču od istog kolege kojeg ne želim puno daviti s tim jer je čovjeku pun klinac tih stvari a i pokušavam nešta saznati mada je on više za kompjutore,,, da nastavim u priči sam čuo da je novi ICS moguće nabaciti "neslužbeno" i tu počinje mojih 10 dana borbe ....Krenem ja googlanjem i skinem prvi ICS koji je imao dosta padova ili "cresha", pa sam probo drugi pa neki kerneli pa rottanja isve tako 6-7-8 puta. i konačno naiđen na neki hungary sa samobile i skinem ga instal. ga prvi put i nešta mi nije radilo više nemam pojma šta .Uglavnom ja njega opet i kod podizanja mi kao i uvijek do tada ponudi postavi google račun i sve to preskočim i odem na ažuriraj softweri ja ga jel stavim ali prije toga stavim da je zemlja mađa i počne mi skidati mislim "original" ICS i obavo on to sve i radi tjedan dan auz sitne padove i prestanak rada uglavnom luncher, i neznam još par zamrzavanja programa.Bio je rootan i jarac mi ne da mira ja ga ajde ponovno ,,,nemam pojma kako se kaže govoriti ću komjutorskim jeziko ako i to znam koristiti, instaliram i nešta sam čačkao u oonom safe modu oko brisanja wipe cache particion,data link a kad je rootan ima još tamo onuh stavki i tu sam nešta moguće zaj.... i od tada iste te i čak sam i novijih tih ICS skidao i u download modu dok ne rootam pokazuje da je official samsung i imam već 20 puta "instalacija".

Ali problem je taj daUOPĆE MI NA PODIZANJU SISTEMA VIŠE NE NUDI ZA POSTAVLJANJE GOOGLE RAČUNA, NEMAM SCREEN LOCK,tipka za gašenje odmah ugasi mob umjesto da ponudi: gasi,restart ,avio mod i td. nema za postaviti kako scren lock može biti ono u meniu .listanje,face recognation i td.I ZA UPDATE SOFTVAREA PIŠE "greška aktualizacije firmwarea radi problrma s mrežom ili poslužiteljem.pokušajte aktualizirati preko >postavke pa ...ili koristite PC Kies kasnije... ujedno na kiesu pokazuje da za uređaj ne poržava nadogradnju kiesom.

I9100XXKP8_I9100OXAKP8  ovu sam prvu imao  i u njoj u odinu ima i pda i onih ostalih za zakačiti i to na ovoj str:  http://androidadvices.com/update-samsung-galaxy-s2-gt-i9100-xxkp8-ics-android-403-firmware/

I9100XXLPQ_I9100OXALPQ_I9100XXLPQ_HOME.tar

Moram reći da sam probao i cyanogen mod i nisam uspio i neki  "heimdall-suite-1.3.1-win32" za  miuiandroid koji mi se nije svidio

Flashprogram Samsung I9100 + Pit

I9100XXLPQ_I9100OXXLPD_I9100XXLPQ_HOME.tar-- hung verzija ova je radila norm. sa prihvaćenim updatem...sve sam uglavnom skidao na sammobile

i ovo sam jučer i on radi dobro ali je isti problem

http://androidadvices.com/samsung-galaxy-s2-gt-i9100-steps-update-official-indian-ics-403-firmware/2/

Sve ove sam tootao ,maknuo trokut ito.  E sada možda sam napisao cijelu enciklopediju a i napravio neku glupost jer kako sam rekao sam nestručan ali pokušavam učiti pa VAS molim da ako tko pita šta mi je to trebalo ja mogu reći čovjek se uči dok je živ !!! Hvala svima koji su ovo barem pročitali i onima koji mogu pomoći !!!!!!!!

DALI NETKO IMA PRIJEDLOG ZA MOJU GLUPOST ????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

CM9 team

TEAM Hacksung

codeworkx

Entropy512

Xploid

Angelom & Guidox

Google

{#}
koja ekipa ! 

17 godina
sudy_freak kaže...

odmah frajer komentira, faco xD.

Nego, klasično instaliranje?
CWM? 

jel skidas :))

16 godina
neaktivan

Napravi wipe prije stavljanja ROMova.

17 godina

?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4mal kaže...

?

4 godine na forumu, a nadporuku ne znaš koristit. 

14 godina
4mal kaže...

jel skidas :))

{#}

http://bit.ly/J8R93P
17 godina

kome si napisao da mora wipe-at , tome zanima ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4mal kaže...

kome si napisao da mora wipe-at , tome zanima ?

klikni na nadporuku i odnit ce te na post.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 22:22 (Mitsuoka).
17 godina

iskreno nisam do sada to koristio nego samo citat {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice