[RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core

poruka: 43
|
čitano: 20.468
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
offline
[RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core

UVOD

 

Logitech je marka koju ne treba posebno predstavljati. Proizvođač je to koji je poznat prije svega po visokokvalitetnoj i robusnoj periferiji. Do nedavno njihovi su miševi, a donekle i tipkovnice imali ozbiljan look koji je tek dao naslutiti o čemu se zapravo tu radi. Njihovi fanovi su to voljeli (i ja među njima) no tvrtka nije dobro stajala financijski gledano. Bio je potreban zaokret u poslovanju koji je predstavljen samo kao "Logitech G" čiji je moto "science wins". Ide se za time da periferija dizajnerski prati ajmo reći napadnije dizajne konkurencije.

 

Na G502 Proteus Core odlučio sam prijeći s G700, a kratku usporedbu možete pročitati pri kraju.

 

PAKIRANJE

 

  Sama kutija je poprilično minimalistička i uredna, a takav je i njezin sadržaj. Prednji karton drži magnet te se njegovim otvaranjem vidi miš pod plastikom. Da bi ga izvadili potrebno je rezati zaštitne naljepnice i otvoriti gornji dio kutije. Osim miša dobije se kutija s 3.6g utezima (5 komada), te par papira s featureima/uputama za korištenje.

 

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE:

 

 

 Rezolucija: 200 – 12,000 dpi
Max. akceleracija: > 40G
Max. brzina: > 7.62 m/s

Report rate: 1000Hz

Lijevi/desni klik: 20 000 000 klikova

Nožice: 250 km

Težina samog miša: 121 gram
Duljina: 132mm
Širina: 75mm
Visina: 40mm

 

 

IZRADA I FEATUREI

 

 
 

Prvo što sam primijetio je da je miš puno lakši nego dosadašnji G700. Korišteni su i neki na Logitech miševima novi materijali (vrste plastike). Dojam je puno finiji i moderniji, no neka vas to ne zavarava. Miš je iznimno čvrst. Nema naznaka pucketanja ili sl. čak ni pri jakom pritisku na tijelo miša.

 

Kabel je u ovoj klasi standard opleteni, no puno mekši od očekivanja i pod prstima nekako sklizak zahvaljujući čemu se G502 ponaša kao da ni nema žice. Bočne su strane gumirane (dakle nije gruba plastika) te nema šanse da miš klizne ili padne iz ruke (veoma ga je lako dizati). S druge strane downside je što se znoje prsti kojima pridržavam miša sa strane, srećom ne jako, a i textura je takva da nema gubitka gripa. Primijetili ste na tijelu miša tamnije, glossy pruge (koje su u biti udubljenja). Iako sam kao i večina prvo mislio da će ovo biti gadno za čistiti; u živo je to puno blaže nego što izgleda na slikama, a i ostavlja taman zraka pod rukama da je dlan suh.

 

Poklopac za utege zatvoren je magnetom što bi dugoročno trebao biti pun pogodak jer se nema što "razraditi", pa da se isti otvara. Što se gumbi tiče lijevi i desni klik su na zavidnom nivou. Malo ih je teže pritisnuti nego na G700 te pružaju mehanički feedback. Tu nije kraj; 3 bočna gumba su također nanovo napravljeni te imaju onaj fini "click" feedback i više nisu gumeni na pritisak.

Kod scroll wheela situacija je standardna za G miševe. Imamo kotačić te ispod njega "free spin" gumb (jako zgodno za scrollanje kroz velike dokumente), tu je još jedan programabilni gumb koji je po defaultu namijenjen promjeni profila. Sam kotačić nešto je masivniji nego što smo kod logitecha navikli te je metalni. Isto tako koračni mehanizam pruža dosta otpora, a "middle mouse click" je izrazito precizan i responzivan. Veliki plus od mene.

 

SENZOR, LGS NOVINE

 

Došli smo do najbolje stvari u ovom mišu, a to je senzor. Odmah ću reći - ovo je najbolji FPS miš koji sam ikada koristio (a izvrsno se ponaša i kod obrade slika ili tek surfanja). Senzor je optički, može se podesiti do 12 000 dpi-a (za konfe s više monitora), nema apsolutno nikakve akceleracije niti zaglađivanja. Kakav pomak napravite, tako on reagira i prati svaki pa i najmanji trzaj. Koliko je senzor dobar možda će najbolje dočarati razlika između njega i onog na G700. Vlasnici G700 znaju o čemu je riječ i mislio sam da je teško bolje od toga dok nisam uštekao G502 i napravio prvi pokret rukom. Senzor i način na koji prati pomak djeluju kao da su ga razvili kirurzi.

 

LGS software ne treba puno predstavljati (beskonačne makro opcije), spomenut ću usput da miš može spremiti 3 profila na on-board memoriju, svaki s do 5 dpi postavki. "G" svijetlo je prigušeno, svjetlo plave boje i na radost svih može se isključiti trajno ili nakon određenog vremena. Najveća novina što se samog LGS-a tiče kod ovog miša svakako je skeniranje podloge.

 

Postoje 3 preseta (plavo). Za dvije Logitech podloge i default. Pritiskom na "Add new surface" započinje wizard koji nam daje upute te vrši kalibraciju miša za podlogu na kojoj se koristi. Da to nije tek tako govori činjenica da nakon što sam miš kalibrirao za CM Storm Speed RX (i radio je fenomenalno) i isti probao na Razer Goliathus Control, miš jednostavno nije radio, tj. samo se povremeno trznuo kursor. Napomenut ću još da LGS podržava i eventualne nadogradnje firmwarea u budućnosti.

 

Sljedeće tri slike prikazuju razliku kad se miš koristi na 400, 2000 i 12000 dpi-a

 

 
 
 

ERGONOMIJA I ZAKLJUČAK

 

Miš je nešto sniženi i uži od G700, ali isto tako i dulji s bolje izvedenim položajem desnog gumba. U konačnici nešto je manje udoban za svakodnevni rad (iako i dalje više nego simetrični miševi), ali je u igrama takav oblik daleko bolji (osobno držim miš na pola puta između clawa i palma). Moram priznati ipak da 3mm u širinu i visinu ne bi škodilo. Sad je kao manekenka kojoj fali par kilograma do najpoželjnije dame na svijetu.

 

 

 

PREDNOSTI:

- visoka kvaliteta izrade

- lagan i fleksibilni kabao

- senzor

- kotačić poboljšan u odnosu na ostatak G serije

- software

- "poletne" nožice

- cijena (za ovakav miš)

- 3 godine jamstva

 

NEDOSTACI:

- nekima bi moglo smetati nešto uže tijelo miša

- potrebno navikavanje na tipke G7 i G8

- već je kasno, a meni se spava

 

OCJENA: 91/100 (Napomena: ako vremenom primjetim nešto novo na mišu, ažurirat ću i ovaj review). Miš se trenutno može nabaviti po cijeni od 539 do 599kn ovisno o trgovini.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 22:40 (Lovac).
Moj PC  
33 0 hvala 30
9 godina
neaktivan
offline
[RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core

odličan miš, ja sam vlasnik g500s i zadovoljan sam, a mogu misliti kak si ti sa ovim. Zanima me samo serijski broj misa, na ovoj naljepnici kod usb porta, radi nekih usporedbi pošto mislim kupiti jedan za brata preko neta. hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2014 14:12 (gammersmox).
 
0 10 hvala 0
16 godina
offline
[RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core

Stigao je firmware update, detalji na screenshotu.
Inače nakon cca 5 mjeseci korištenja mogu vam reći da je ovo jedan od najboljih gaming miševa trenutno dostupan na tržištu. Sa svojih 25god probao sam ih stvarno podosta, a ovaj je milju ispred. Sve je još kao i prvog dana, pa i nožice koje su neki kudili.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2014 12:48 (Lovac).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
offline
Re: [RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core
gammersmox kaže...

odličan miš, ja sam vlasnik g500s i zadovoljan sam, a mogu misliti kak si ti sa ovim. Zanima me samo serijski broj misa, na ovoj naljepnici kod usb porta, radi nekih usporedbi pošto mislim kupiti jedan za brata preko neta. hvala

{#}

 

 

@ Lovac , hvala za recenziju {#}

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
offline
[RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core

Ja sam kupio mis prije 2 dana. Mis je radio ok jedno 2-3sata i kad se updeto frimware mis vise ne radi...i logitech gaming software ga ne ocitava...stalno blinka i pokusava se upaliti mis al nece do kraja i cuje se zvuk USB kako se pali i gasi. Šta da radim?

necu zvake,ocu kusur
 
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
offline
[RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core

I just rersolved my Firmware Update problem by following Falkentyne's suggestion to run the firmware update manually form Program Files. Kudos to Falkentyne.

Per Falkentyne:

Go to the program files logitech software /fwupdater, and look for the standalone firmware update exe file.

Run that. Then follow the instructions. Mouse should be back to normal.

Same problem happened with someone on overclock.net and running the standalone updater fixed it.

http://forums.logitech.com/t5/G-series-Gaming-Mice/G502-Firmware-Update-Fail/td-p/1279310

 

Isprobaj ovo pa ako ne upali nosi ga na reklamaciju

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 12:27 (infinite).
 
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
[RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core

Probao sam i ne radi...vec  2 dana isprobavam sve zivo i nezivo! 

Uglavnom,ja sam reklamirao stariji mis koji sam platio oko 350kn prije god i pol....i posto nemaju vise takih miseva poslali mi novi g502 mis! I sad me sram opet nosit na reklamaciju,al mis je radio nekih 2 sata i vise ne radi..... :(

Mislim, komp njega ocita ali stalno mi blinka i steka cijela kanta dok ga ustekam i cuje se zvuk usb kako se pali i gasi mis! 

Cak sam i komp jucer formatirao ali ne pomaze...isprobao i na svoj laptop i ista stvar...samo blinka a i kod frenda na lapropu ista stvar :(

necu zvake,ocu kusur
 
0 0 hvala 0
16 godina
offline
[RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core

Jesi sigurno dobro updateao firmwire i bez prekidanja procesa?
Inače ako blinka znači da je zapeo u procesu i ima sigurnosni mehanizam da se ne shebe. Probaj uštekati neki drugi miš i s njime napraviti update firmwarea na ovom G502.

P.S. Pokreni ručni update firmwarea kao Administrator (ištekaj miš, restartaj PC, izađi iz LGS-a, uštekaj u DRUGI USB port i kao administrator probaj firmware update); dodatno ako neide bez restarta probaj 2x unplug i natrag pa ponovno firmware update.

Ako ni nakon ovoga ne radi kontaktiraj Logitech support. Oni će ti naći rješenje ili poslati drugi miš u najgorem slučaju. Da ga je firmware update baš zeznuo bio bi "mrtav", odnosno bez ikakvog blinkanja ili znakova života.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 15:37 (Lovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
[RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core

Pa ja mislim da se dobro updejto. Jer nakon updejta ja sam nastimao dpi i igrao igricu....poslije toga upalio film preko kompa i pregledao film,sjeo za kantu da ugasim film kad mis ne radi WTF

Probavao sam pokretat rucni frimware kao administrator ali problem je sto mi samo pise ustekajte mis,a posto se mis nece upalit skroz onda mi taj updejt nemoze ni reci jer je instaliran ili ne treba radit updejt. Dok recimo kad upalim onaj pprogram od logitecha isto pise da kao ustekam hardwer i kad ustekam treba se pojavit veliki moj mis sa raznim ikonama za pristup postavkama misa,Al kad je moj mis ustekan onda blinka cijela slika i malo pise da nije nista ustekana,pa malo se stvori mis sa svim ikonama i tako u krug blinka all mis ne svijetli i ne mogu nista stisnuti u programu da ga ozivim! 

 

pisao sam na forum od logitecha al niko ne odgovara i vidim jako puno ljudi imaju takav problem sa misom,cak sam na youtube nasao isti moj problem....ima malo dalje od pola pocme lik govorit o problemu za koje nema rjesenje....u biti za neke ima ako instaliraju raniju verziju LGS al i to sam probao i isti racku

 

necu zvake,ocu kusur
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 15:54 (zeroCRO).
 
0 0 hvala 0
16 godina
offline
[RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core

Jesi probao uštekati drugi miš dok je ovaj uštekani i sa njime pokrenuti update firmwarea? Bez LGS-a u trayu ofc.
Ako jesi, kontaktiraj support, a ne forum i za cca 7 dana od odgovora imaš novi miš. Pusti brigu.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
Re: [RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core

Šta znaci u trayu? Probao sam i u safe modu

necu zvake,ocu kusur
16 godina
offline
[RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core

Tamo pored sata. A gle ako neide, Logitech support pa će ti oni reći što i kako dalje.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
[RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core

Hvala ti na trudu,eto poslao sam pa cmo vidit sto ce oni reci

necu zvake,ocu kusur
 
1 0 hvala 0
11 godina
offline
[RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core

Ehhh, kad bi barem napravili i left hand edition {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
offline
[RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core

Kupio sam miš prije mjesec-mjesec i pol nakon kaj je moj G500 počeo otkazivat(no ne žalim se, koristio sam ga oko 5 godina)

 

Prvenstveno sam tražio miš sa najmanje tri tipke sastrane isto kao G500. Trebalo mi je nekih tjedan dana da se naviknem na malo drugačiji raspored tipki sastrane ali sam brzo polovio. K tome još ima dodatnu G9 tipku koju trenutno ne koristim jer ne znam kaj da bindam na nju. Isto tako je malo manji od G500 kaj mi je isto ispočetka bilo malo čudno ali sam se isto priviknuo i sad ga nebi mjenjao za ništa.

 

Miš predobro izgleda, još bolje radi. Jednom riječju, prezadovoljan.

 

Evo par slikica :)

 

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2014 16:59 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
offline
Re: [RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Kupio sam miš prije mjesec-mjesec i pol nakon kaj je moj G500 počeo otkazivat(no ne žalim se, koristio sam ga oko 5 godina)

 

Evo par slikica :)

 

Vidim da si imao i MX 518.

Kakav je u odnosu na njega? Položaj držanja, dodatne boćne tipke.

Koliko su slični i da li bi se trebalo dugo navikavati?

14 godina
offline
Re: [RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core
C64 kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Kupio sam miš prije mjesec-mjesec i pol nakon kaj je moj G500 počeo otkazivat(no ne žalim se, koristio sam ga oko 5 godina)

 

Evo par slikica :)

 

Vidim da si imao i MX 518.

Kakav je u odnosu na njega? Položaj držanja, dodatne boćne tipke.

Koliko su slični i da li bi se trebalo dugo navikavati?

Nije MX nego G5 ali mislim da nema razlike između njih, ako ima, neprimjetna je.

 

G502 je nešto malo manji od MX/G5/G500 ali ništa pretjerano. Trebalo mi je kojih tjedan dana, čak i manje, da se malo priviknem, ali više zbog tipki sastrane nego zbog malko manje veličine.

 

ugl. Nije nije puno manji, mrvicu.{#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
13 godina
offline
Re: [RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Nije MX nego G5 ali mislim da nema razlike između njih, ako ima, neprimjetna je.

 

G502 je nešto malo manji od MX/G5/G500 ali ništa pretjerano. Trebalo mi je kojih tjedan dana, čak i manje, da se malo priviknem, ali više zbog tipki sastrane nego zbog malko manje veličine.

 

ugl. Nije nije puno manji, mrvicu.{#}

Zar nisu na zadnjoj slici 3 miša: G502, G5 i MX 518?

U svakom sličaju hvala na odgovoru. Vjerojatno će i moj sljedeći miš nakon 518 biti g502.

14 godina
odjavljen
offline
[RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core

Uzeo sam ovu zvijer nakon što je Sharkoon Darkglider počeo krepavat u zadnje vrijeme i sve češće štekat a garancija je istekla a razlika je nebo i zemlja u preciznosti.

 

Mogu samo reći da je ovaj Logi zakon. Malo je kraći i uži od Darkglidera na kojeg sam se navikao ali prilagodba je bila kratka. Jako je ugodan za korištenje i dlanovi mi se ne znoje pretjerano a i malo je teži od Darkglidera ali ne smeta.

 

Čim sam ga uključio u USB port LGS ga je prepoznao, instalirao, updejtao firmware. Nakon toga sam se malo igrao sa postavkama i razinama osjetljivosti i miš mi je super. Vrijedi svake lipe i nemam niti jednu zamjerku.

Težina, preciznost, scroll wheel, ma sve je meni barem super i radi kao urica.

 

Pretežito sad igram samo BF4 i ne idem preko 6k dpi i pogađam sve što želim pogodit {#}. Uglavnom odlično.

 

{#} za review.

There is only one rule in metal, play it F*CKING LOUD!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2014 15:09 (D.N.R.).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
offline
Re: [RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core
C64 kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Nije MX nego G5 ali mislim da nema razlike između njih, ako ima, neprimjetna je.

 

G502 je nešto malo manji od MX/G5/G500 ali ništa pretjerano. Trebalo mi je kojih tjedan dana, čak i manje, da se malo priviknem, ali više zbog tipki sastrane nego zbog malko manje veličine.

 

ugl. Nije nije puno manji, mrvicu.{#}

Zar nisu na zadnjoj slici 3 miša: G502, G5 i MX 518?

U svakom sličaju hvala na odgovoru. Vjerojatno će i moj sljedeći miš nakon 518 biti g502.

G502, G500 i G5 {#}

 

Vjerovatno si se zabunio zato jer je sa jednom tipkom ko i MX, al to je vjerovatno jedan od prvih modela G5-ice. oni su još bili samo sa jednom tipkom sastrane.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2014 21:03 (Nisam Ja,Nisi Ti).
14 godina
neaktivan
offline
[RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core

evo da i ja par komentara dam, nakon dugog koristenja Corsaira M60 (odlican mis, ali nazalost otkazala je srednja tipka i scroll :( ) upikao sam ovo zajedno sa Logitech G440 podlogom i mogu reci da stvar funkcionira super, ALI!!! oprez korisnicima koji su navikli na siroke miseve (G9x, M60 i sl) ovaj mis je dosta uzak, ako ste claw grip mogli bi imati malo problema sa navikavanjem, stvar je jos gora ako imate velike ruke :(

 

osim toga mis radi super, pokrete hvata savrseno i dosta je ugodan pod rukom. vecinom radim u adobe paketu i tu i tamo koji BF4 i za to mi je super.

 

utezi su mi uvijek bili glup i pomalo bespotreban dodatak ali dosta dobro su predvidjene rupe za iste, iako preferiram sto laksi mis jer koristim jako mali dpi.

 

sve u svemu kvaliteta konstrukcije, tipke cvrste i izdrzljive.

 

jedno pitanje samo korisnicima ovog misa, kad ga uzmete i dignete i tresete, cujete li skljockanje plastike (sitno) scroll kotacica, kao da je malo olabavljen?

 

pozdrav!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
offline
[RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core

Čujem tihi zvuk iz kotačića jedino ako isključim onu blokadu za free scroll. Inače je ok.

There is only one rule in metal, play it F*CKING LOUD!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
offline
[RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core

Da li se isplati kupit mis sa dvije godine garancije za 420kn u ducanu, snizeno samo jedan dan, mislim da instar daje 3 godine garanciju ali je cijena 599kn

 
0 0 hvala 0
9 godina
offline
[RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core

Kupio ga jučer.. Odličan je miš, uzeo si uz njega i Logitech G440 podlogu.. zadovoljan sam i sa jednim i sa drugim

 
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
offline
[RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core

Mozda nije najbolja tema za to pitati, ali sta je tu je. Kupio sam doticni mis prije nepunih 7 mj i nekako mi se cini da je desna tipka postala jako labava i čudna u odnosnu na lijevu kad ju kliknem. Mis nikad nije pao na pod ili slicno, niti sam ga lupao o stol.
E sad, da li na to mogu traziti garanciju? Kupljen u ADM-u. Hvala unaprijed :)

battlelog: marinacsmrad
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 0:14 (marinac88).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
offline
Re: [RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core
marinac88 kaže...

Mozda nije najbolja tema za to pitati, ali sta je tu je. Kupio sam doticni mis prije nepunih 7 mj i nekako mi se cini da je desna tipka postala jako labava i čudna u odnosnu na lijevu kad ju kliknem. Mis nikad nije pao na pod ili slicno, niti sam ga lupao o stol.
E sad, da li na to mogu traziti garanciju? Kupljen u ADM-u. Hvala unaprijed :)

 Jeli ti se to nekako cini ili zbilja je tako? 
Ako ti garancija jos traje nadi racun, posjeti ih i zugaj kako ti je desna tipka osla kvragu i da se rasklimala i da ti to nemozes tako i trazi novi mis :D
Tako bi barem ja :)

9 godina
offline
[RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core

 Pozdrav!!

 

 Evo več nekoliko dana po netu gledam i čitam recenzije o Logitech G502 i G602, I NEZNAM ZA KOJEG SE MIŠA ODLUČITI.G502 mi izgleda bolje onako kao Lambo samo šta ima kabal da ne, nebi se dvoumijo ni sekunde. Po izgledu i specifikacijama je bolji od G602 ali nije WI-FI  bez kabla je ljepše tako da sam u dilemi stvarno se neznam odlučiti. Koristijo bim ga večinom za FPS, jer imamo Logitech k400+sa integriranim mišem. Svaka pomoć je dobro došla, hvala LP evo koja slika: G502 i G602   

 

 p.s.

 

Evo uzeli smo G502 Proteus core, miš je stvarno ok! Ima toliko toga da upola ne koristim pošto igram sa kontrollerom, stvarno je mrak a i misli da če trajati barem 5,6, godina koliko ga koristimo, jedino ako ne padne ili tako slično. Nadam se da neče, inače sve radi, tipke ne trzaju, sve je glatko bio je neki update i to je sve. Stvarno je bomba, koliko se kužim!! Koliko para toliko i muzike, iako mislim da takav miš kod nas neče ispuniti svoj max, jedino u godinama. LP!!

G+502 G+502
G+502 G+502
G+602 G+602
G+602 G+602
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2016 4:26 (veseli007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
offline
Re: [RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core

Jesi gledao još koji bežični miš osim G602?

 

Ako sam dobro shvatio, G602 iako je bežični a nema opciju punjenja preko stalka za miša što je meni glupo. Zašto nebi punio baterije preko stalka dok ne koristiš miš.

 

G502 je odličan za fps-ove i opleteni kabel ne smeta toliko kad ga se dobro provede i pričvrsti za stol/monitor/ostale kabele. Ja osobno nisam morao za fps-ove ić preko 6000 dpi, s tim da je in game osjetljivost skoro pa 0%.

 

Ali ako ti toliko kabeli smetaju nemoj nipošto uzet G502 jer ipak ima cijenu (569 kn najeftiniji).

Origin: MazeOfDeath_01
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 11:01 (D.N.R.).
16 godina
offline
[RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core

@vlasnici G502

Da li ste imali kakvih problema sa "infinite scroll" na G502? Možda neke druge zamjerke? Navečer ću opisati svoj G502 proteus spectrum na koji imam par zamjerki.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
offline
[RECENZIJA] Logitech G502 Proteus Core

Što bih volio da mi daju ovaj mis kao zamjena za moj G400S, naravno kada se pokida :) G400 me dobro sluzio jedno 3-4 godine ili cak 5, besplatno dobio G400S kao zamjena. Vec ga koristim 2 godine, bez problema, ali bi sigurno volio dobiti ovaj mis kao zamjena za G400S. Sta mislite ima li sanse za takvo sto? :)

Sorry, ako je offtopic.

 
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice