Otkljucavanje Huawei modema

poruka: 19
|
čitano: 63.448
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Evo  pomoc za sve koji zele da otkljucaju Huawei modem provjereno i radi 100posto otkljucao sam t-mobile i telenorov modem

http:/bb5.at/huawei.php?imei=IMEI

Na ovoj adresi umjesto IMEI upisete favricki sn vaseg modula(15 cifara) i dobijete odmah unlock kod

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Otkljucavanje Huawei modema
Rajko kaže...

Evo  pomoc za sve koji zele da otkljucaju Huawei modem provjereno i radi 100posto otkljucao sam t-mobile i telenorov modem

Na ovoj adresi umjesto IMEI upisete favricki sn vaseg modula(15 cifara) i dobijete odmah unlock kod

Jedina preporuka kako se otključava unlock na usb sticka i s kojim programom to ide?

Nenad
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2011 9:08 (Nello).
14 godina
neaktivan
Nello kaže...
Rajko kaže...

Jedina preporuka kako se otključava unlock na usb sticka i s kojim programom to ide?

Evo kako ga otključati:

1. Utipkaj IME (baš IME, ne SN) na onu stranicu

2. Kad dobiješ UNLOCK i FLASH kod u zaključani USB Huawei Modem stavi SIM karticu drugog operatera (npr: USB Modem zaključan je na mobilnog operatera T-Mobile HR i onda u njega stavi SIM karticu mobilnog operatera Vipnet HR ili Tele2 HR)

3. Stavi USB Modem u računalo

4. Pokreni ga putem USB managera kojeg imaš instaliranog na računalu (preporučujem ti da imaš instaliran Internet manager onog operatera kojeg ćeš koristiti, jer u suprutnom vrlo vjerojatno nećeš moći koristiti USB Modem na manageru matičnog ili nekog trečeg operatera)

5. Kada manager uređaj prepozna unesi PIN kod SIM kartice

6. Ukoliko je unos PIN-a bio uspiješan i ukoliko je USB Modem zaključan, slijedeći je korak unos UNLOCK koda kojeg si dobio. USB će te tražiti "unesite kod za otključavanje" i unesi UNLOCK kod.

7. Nakon toga tvoj USB Modem je trajno otključan i moći češ mu nadalje pristupiti samo unosom PIN koda. Ukoliko si modem otključao na matičnom manageru preporučujem ti da ga sada deinstaliraš i ostaviš samo Internet manager operatera kojeg koristiš i nebi trebalo biti problema pri spajanju na Internet i pri slanju i primanju SMS poruka.

100% RADI i 100% provjereno. Nadam se da sam pomogao svima koji imaju takvih problema. {#}

16 godina
neaktivan

a može se kartica staviti u mob pa maknuti traženje pin-a jel? naravno da može

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Oldy kaže...

a može se kartica staviti u mob pa maknuti traženje pin-a jel? naravno da može

Hvala što s nadodao ovaj dio. Post sam radio pod pretpostavkom da većina ljudi ima PIN-ove na Broadband SIM karticama.

16 godina
neaktivan

Ja maknem pinove kod sebe za druge ne znam, recimo ne da mi se kod svakog spajanja ukucavati pin :)

0 0 hvala 0
15 godina

nabavio sam huawei g3620 u BIH, htio bih ga odključati za hrvatske mreže. Da li mogu to sam napraviti ili cu ga morat na servis nositi, probao sam sa IMEI generatorima ali nisam uspio ni s jednim kodom imam još 2 pokušaja

savjeti

skužio sam da sam u krivom podforumu i to to je mobitel, doble fail

Sve što znam o životu naučio me Đelo Hadžiselimović
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 15:13 (koji-lik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

mene zanima ako se otključa  stick,dali se može spajati na  bežičnu kućnu  mrežu ? dakle bez ikakvih  SIM kartica drugih operatera

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Atomic-7 kaže...

mene zanima ako se otključa  stick,dali se može spajati na  bežičnu kućnu  mrežu ? dakle bez ikakvih  SIM kartica drugih operatera

Ne.

Just hating everyone for no reason.
16 godina
neaktivan

To nije w-lan stick niti mrežna, to su stickovi tj. modemi za mobilne mreže. :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovaj link više ne radi

Neki novi?

14 godina
neaktivan
dbeljan kaže...

Ovaj link više ne radi

Neki novi?

Isto pitanje. Uzeo sam USB stick od Tcoma, a imam Vip karticu. Zna li netko kako ga otkljucati?
16 godina
neaktivan

Koji stick? Ako je Huawei napiši IMEI.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Koji stick? Ako je Huawei napiši IMEI.

Nasao, onaj prvi link vise ne radi, ali radi ovaj http://tools.texby.com/unlock-codes/huawei/
10 godina
neaktivan

bok dali bi mogao meni poslati kod za otkljućavanje HUAWEI b260a.IMEI:358707030315657.HVALA PUNO

Zlatko
16 godina
neaktivan

Prvo stavi sim nekog drugog operatera. Tipa ako ti je zaključan na vip stavi t-mobile itd.

E onda će te tražiti unlock code a on bi trebao biti: 53466691

flash code za upgrade firmwera bi trebao biti: 44315656

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

ja sam uspio odkljucat vipov huawei b260a te sam stavio 097 mrezu spoji se najde normalno ip adresu i dns  promjenim apn  sve kak treba biti napravim ali internet ne zeli raditi, vratim ja vip unutra kad ono ista stvar kao i sa 097 sve se spoji ali internet ne radi,dali imo tko takvih problema mozda?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel itko zna kako otkljucati huawei e3131 usb stick zakljucan na t-com unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
Otkljucavanje Huawei modema E5172

Pozdrav,

imam Huawei LTE Wireless router E5172 koji je bio korišten na VIP-u.

Kako ga otključati kako bi mogao raditi i sa drugim mrežama?

ima ko ideju?

lp Darko

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice