U zadnje vrijeme sam stalno na ovom forumu i stalno čitam imao/napravio/dao/popravio/kupio... Ima li ovdje još koja ženska ( osim mene ) ?
Ako ima javite seee ( hehe, ovdje ćemo babinjak napraviti hehe.... )
Pozdrav
U zadnje vrijeme sam stalno na ovom forumu i stalno čitam imao/napravio/dao/popravio/kupio... Ima li ovdje još koja ženska ( osim mene ) ?
Ako ima javite seee ( hehe, ovdje ćemo babinjak napraviti hehe.... )
Pozdrav
mislim da ima 5-6 cura
manic je žensko
imaš još od ženskih:
krejzi bič
yasha
jelena
Lily
Ali zanimljivo da sve to muškarci javljaju a od žena ni traga ni glasa Ajmo žene!!
Kaj vi muški mislite o ženama koje su ovisne o kompu? ( Ali znaju i nekaj napraviti korisno: web dizajn, programiranje.... )
Ali zanimljivo da sve to muškarci javljaju a od žena ni traga ni glasa Ajmo žene!!
Kaj vi muški mislite o ženama koje su ovisne o kompu? ( Ali znaju i nekaj napraviti korisno: web dizajn, programiranje.... )
bolje od piva i nogometa
bolje od piva i nogometa
Evo i mene :)
Ma ima zenskog roda, samo mozda rade kao i ja pa ne mogu da svrate na trač partiju.
Evo i mene :)
Ma ima zenskog roda, samo mozda rade kao i ja pa ne mogu da svrate na trač partiju.
Ja odrađujem pripravnički pa nemam pravo na free time kao godišnji i slično, pravo sam potrkalo po cijeli dan...
sucks man..
Ja odrađujem pripravnički pa nemam pravo na free time kao godišnji i slično, pravo sam potrkalo po cijeli dan...
sucks man..
Opet nije ni toliki bed s obzirom da ću poslije toga imati poziciju u firmi, kako je danas zeznuto za posao dobro sam ja i prošla.
Opet nije ni toliki bed s obzirom da ću poslije toga imati poziciju u firmi, kako je danas zeznuto za posao dobro sam ja i prošla.
Glavno da ima!!! Malo nas je al' nas ima!
I kaj vi muški konkretno mislite kad neka ženska kaže: "Volim programirati" ili "Čoeče... Si vidio onaj novi kernel..." i tako to...?
I kaj vi muški konkretno mislite kad neka ženska kaže: "Volim programirati" ili "Čoeče... Si vidio onaj novi kernel..." i tako to...?
Sigurno pomisle kakve properties ima ova zenska..:)
Uh ali su read-only, damn..
Situacija koja je bila kod mene na poslu, u pitanju je tip naravno (btw jako zgodan) a svi smo u mreži naravno: "Mogu skinuti s tvog ovaj album", naravno mišljeno je sa kompa ali tip se tako slatko nasmijao i rekao: "Slobodno, skidaj šta želiš, ne bunim se ja"..
Ma dobri su Bug-ovci, neće oni nas ban-ati, ne radimo ništa loše, at least I think so :)
Red bi bio da imamo svoj kutak pa bar da se dobro istračamo, eh da nam je još kafica...
Sigurno pomisle kakve properties ima ova zenska..:)
Uh ali su read-only, damn..
Situacija koja je bila kod mene na poslu, u pitanju je tip naravno (btw jako zgodan) a svi smo u mreži naravno: "Mogu skinuti s tvog ovaj album", naravno mišljeno je sa kompa ali tip se tako slatko nasmijao i rekao: "Slobodno, skidaj šta želiš, ne bunim se ja"..
me too... a Bug-ovka sam teška..u sobi imam ormar za Bugiće... samo bed kd mene, ja sve čitam..ide sve u praksi..ali ovako ništ se sama ne usudim probat....=)
dobro dođe ženski kutak...
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)