Arctic Cooling Freezer Pro 7 v2 ventilator ?

poruka: 3
|
čitano: 1.568
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
offline
Arctic Cooling Freezer Pro 7 v2 ventilator ?

Jel zna neko gdje bi mogao nabaviti novi ventilator za ovaj hladnjak ? Vidim da ga ima na webu od Arctica za 2,99 Eura ali je postarina jos 10 puta toliko. Ako neko moze staviti link na neki vent koji se moze stavit, valjda ne mora biti original, samo da ima zakačke koje mi trebaju.

 

Hvala

 
0 0 hvala 0
14 godina
offline
Arctic Cooling Freezer Pro 7 v2 ventilator ?

Mislim da će te najjeftinije ispasti da na njuškalu kupiš još jedan hladnjak i zamjeniš ventilator samo, kod nas ima u Linksu 80mm, ali nisam siguran dali bi on pasao, originalni je 92mm, sa zakačkama bi mogao namontirati bilo kakav 92mm ventilator, ali teško da ćeš nači zakačke za 92mm, a što je bilo sa originalnim ventilatorom ?

 

njuškalo

 

njuškalo 2

 

njuškalo 3

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
offline
Re: Arctic Cooling Freezer Pro 7 v2 ventilator ?

Hvala na info, original je samo prestao radit, dovod struje je ok jer kad spojim drugi vent uredno se vrti. Vrti se i rukom ali kad je spojen stoji.

 

Sta kupit za AM2+ platformu, AMD Phenom X4 955 Black Edition je procesor. Nesta tiho za 150-200 kn, kuciste je super provjetreno sa velikim ventilatorima. Treba mi to za prijatelja a ja se ne kuzim u te brojke, mislim da je proc taj sto sam napisao.

 

Tnx

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2014 23:17 (Karanba).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice