Tko će koga, ako ne sami sebe (WoW)

poruka: 2
|
čitano: 884
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
offline
Tko će koga, ako ne sami sebe (WoW)

Godinama je World of Warcraft najveći MMORPG na svijetu, ili bar zapadnoj hemisferi..

I godinama se očekuje igra koja će WoW svrgnuti.. Pretendenti su dolazili (i odlazili) a WoW je i dalje na vrhu.

 

Čini se da je takvo stanje dojadilo i šefovima u Blizzardu pa su odlučili zabiti si neviđeni nož u leđa.

Ili možda ne misle da mogu prodati dovoljno kopija nove ekspanzije pa žele privući kojekakvu klijentelu uptinog morala..

 

Naime nešto prije objave sljedeće ekspanzije, blizzardovi forumi će prijeći na novi sustav koji će obvezno isticati IME I PREZIME svakog postera koje je vezano uz taj Battle net račun. Naravno biti će moguće (tu postoji izbor, jel) i dodati ime lika kojim se želite indentificirati.. A ime i prezime bez iznimke..

 

http://forums.battle.net/thread.html?topicId=25626109041

 

Ovaj dugo očekivani feature biti će omogućen i svima igračima SC2 kao i budućim kupcima Diabla III.. U čast blizzarda na dan objave, a do trena ovog posta tema odobravanja dosegla je 400 stranica (oko 8000 postova) na američkom forumu i oko 150 stranica na europskim forumima..

 

Ajmo svi..

Go blizzard!!

 

P.S. Kasnije je pojašnjeno da će "stari" forum biti izbrisan, a feature će biti aktivan samo na novom forumu uz eksplicitno upozorenje da se upravo spremate obzaniti svoj identitet.

 

 

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
offline
RE: Tko će koga, ako ne sami sebe (WoW)
koja je poanta toga, zar nije smisao RPG i MMORPG da stvoris nekog novog lika (ili avatara, ako vam je draze) a ne da moras davati svoje podatke, ...
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice