Call of Duty Warzone od sada dostupan i na mobitelima

Activision je izdao Call of Duty: Warzone Mobile, mobilnu verziju svoje popularne battle royale igre koja se može besplatno preuzeti na iOS-u i Androidu

Matej Markovinović ponedjeljak, 25. ožujka 2024. u 15:25
📷 Foto: Activision
Foto: Activision

Nakon dugog iščekivanja i zahtijevanja korisnika, Activison je izdao mobilnu verziju svoje popularne battle royale igre – Call of Duty: Warzone Mobile. Riječ je o igri koja je dostupna za besplatno preuzimanje na iOS-u i Androidu, a koja je pritom odvojena od obične mobilne verzije Call of Dutyja.

Oni koji su već igrali mobilnu verziju Call of Dutyja, bit će upoznati s kontrolama koje su ostale jednake. Upravljanje se odvija putem dodira na zaslonu ili pomoću kontrolera koji se može spojiti na mobitel. Igra podržava Microsoftov standardni Xbox kontroler, Xbox Elite, ali i Sonyjeve DualShock 4 i DualSense kontrolere.

Posebno je zanimljivo i to što se napredak na oružju, XP bodovi i postignuća dijele na svim platformama, sve dok je korisnik prijavljen svojim Activision računom. To u praksi znači da loadoutovi ostaju jednaki na konzoli, mobitelu i računalu.

Za igranje Warzone Mobilea potrebno je prvo preuzeti oko 1,5 GB podataka s Google Playa ili Apple Storea, a pri pokretanju igre još oko 5 GB.