HONOR na IFA-i predstavlja novi konceptualni telefon, kao "spoj tehnologije i mode"

Kineska marka mobitela HONOR najavila je da će ovoga tjedna u Berlinu predstaviti koncept mobitela "koji ruši granice između tehnologije i mode"

Dragan Petric srijeda, 30. kolovoza 2023. u 07:45

Ususret IFA-i 2023, koja počinje ovoga petka, HONOR najavljuje najnoviju suradnju s TIME 100 i poziva sve zainteresirane na raspravu TIME Lifestyle of Tomorrow. Kroz raspravu će se istražiti konvergencija tehnologije, mode, održivosti i životnog stila.

Kako je razvoj tehnologije promijenio životni stil ljudi? Kako tehnologija preoblikuje buduću modu i stil života? Koje su mogućnosti za budući stil života uz spajanje tehnologije i mode? Kao teaser za IFA-u 2023, sva su navedena pitanja HONOR-u omogućila napraviti novi korak u spajanju tehnologije i mode.

Teaser video, koji donosimo u nastavku, daje kratki pregled kreativaca iz ove industrije, "koji su udružili snage s HONOR-om, fokusirajući se na tehnološko preoblikovanje životnog stila i istinsku intrigu o tome što pokreće životni stil sutrašnjice, izmičući novim budućim konceptima", stoji u najavi iz kompanije.

HONOR je svoju Keynote prezentaciju na IFA-i u Berlinu zakazao za 1. rujna, s početkom u 10 sati, a izvještaj ćete moći pročitati i na našim stranicama.

HONOR-ov keynote možete popratiti uživo u putem X-a, YouTubea ili weba.