Samsung Onyx Cinema LED kino zaslon s DCI certifikatom

Tvrtka Samsung predstavila je na CineEurope 2019. svoju najnoviju inovaciju - Samsung Onyx Cinema LED zaslon, prvi svjetski LED kino zaslon s DCI certifikatom, koji je trenutno dostupan u tri veličine (5 metara, 10 metara i 14 metara)

Bug.hr utorak, 25. lipnja 2019. u 01:46

Samsung Onyx Cinema LED kino zaslon ima 4K rezoluciju i certificiran je od strane DCI kao prvi svjetski LED kino zaslon, a donosi visoku kvalitetu i dinamičnost (HDR) slike na velikom ekranu.

„Izuzetno smo ponosni na našu najnoviju inovaciju i Samsung Onyx tehnologiju. S Onyx Cinema LED zaslonom, korisnici će moći uživati u pojačanom doživljaju gledanja uz kvalitetu slike svjetske klase, poboljšani omjer kontrasta i dublje crne boje. Posvećeni smo pružanju najboljeg korisničkog iskustva s  bogatijim sadržajima koji će korisnike uroniti u svaku scenu.”, rekao je Seog-gi Kim, izvršni potpredsjednik tvrtke Visual Electronics u tvrtki Samsung Electronics.

Onyx sada i diljem Europe

Samsung je najavio postavljanje najnovijeg kino zaslona na četiri nove lokacije u Europi. Dva zaslona bit će postavljena u Odeon Multicines u Španjolskoj. Plaza de Armas (Sevilla) bit će prva lokacija koja će se otvoriti u rujnu 2019. sa 10-metarskim zaslonom, nakon čega slijedi lokacija CC San Vicente (Alicante) sa prvim 14-metarskim zaslonom u Europi, koja će svoja vrata otvoriti do listopada.

Postavljanje prvog 10-metarskog zaslona u Velikoj Britaniji i Irskoj započet će u rujnu 2019. godine, dok će prvi 5-metarski Onyx Cinema LED zaslon u Rumunjskoj biti postavljen do kraja 2019. godine.

Za više informacija o Samsung Onyx posjetite .https://displaysolutions.samsung.com/led-signage/onyx.