Hyper X Cloud II često se preporučuju onima koji traže gaming slušalice, a evo i zašto

Iz ponude Instara ovoga puta izdvajamo slušalice koje se često preporučuju na internetskim forumima i društvenim mrežama. Riječ je, naravno, o modelu Hyper X Cloud II

Bug.hr utorak, 7. svibnja 2024. u 12:11

Oni koji su ikada tražili preporuku za gaming slušalice koje nude dobar omjer cijene i kvalitete, zasigurno su dobili preporuku za HyperX Cloud II. Riječ je o slušalicama koje kombiniraju napredne tehničke specifikacije s atraktivnim i elegantnim dizajnom, zbog čega su na koncu i čest odabir igrača svih uzrasta.

Hyper X Cloud II imaju 53-milimetarske drivere s neodimijskim magnetima koji pružaju kristalno čist zvuk, pokrivajući širok spektar frekvencija od 10 Hz do 23 kHz, čime se postižu jasni i precizni niski, srednji i visoki tonovi, kao i pojačani bas za potpuno iskustvo. U praksi bi to značilo da u igrama kao što su Valorant ili Counter Strike nikada nećete propustiti čuti protivničke igrače.

Važna stavka ovih slušalica svakako je i mikrofon koji dolazi s jednosmjernim dizajnom i funkcijama za smanjenje šuma, eliminacijom jeke te AGC-om. S osjetljivošću od -42 dBV, mikrofon je prilagođen zahtjevima različitih korisnika, a dobra je stvar i to što se može odvojiti kada nije potreban.

Slušalicama se upravlja putem USB upravljača koji sadržava kontrole za glasnoću zvuka i mikrofona, a putem njega se može brzo uključiti i isključiti sustav Surround Sound 7.1.

Hyper X Cloud II kompatibilne su s PC-jem, PlayStation, Xboxom, Nintendo Switchom i mobilnim uređajima. Okvir im je napravljen od čvrstog aluminija, dok su kožni jastučići napravljeni od memorijske pjene za bolju udobnost pri dugotrajnim gaming sesijama.

Ove slušalice možete kupiti u Instaru po cijeni od 99,99 eura.

SPECIFIKACIJE
Izvedba Zatvoreni, naglavni
Driveri 53 mm, 60 Ω, 10 Hz-23 kHz
Vrsta priključka 3,5-mm analogni, USB
Masa 480 grama
Jamstvo 2 godine