Iako kompaktan, Logitech MX Anywhere 3S ima puno korisnih funkcija za profesionalce

U ponudi Linksa još se nekoliko dana može kupiti Logitech MX Anywhere 3S po akcijskoj cijeni. Riječ je o kompaktnom bežičnom mišu koji je pun funkcija za profesionalce i one koji se tako osjećaju

Bug.hr srijeda, 28. veljače 2024. u 06:00
Logitech MX Anywhere 3S. 📷 Foto: Logitech
Logitech MX Anywhere 3S. Foto: Logitech

Kad se govori o uredskoj periferiji, Logitechovi se proizvodi nerijetko postavljaju kao dobar izbor za nekoga tko traži pouzdanost i kvalitetu, a upravo to donosi njihova renomirana MX linija proizvoda. Uz nešto veće modele miševa, kao što je MX Master 3S, našao se i kompaktni MX Anywhere 3S koji se trenutno može kupiti po akcijskoj cijeni u Linksu od 89,99 eura.

S dimenzijama od 100,5 x 65 x 34,4 mm, ovaj miš uistinu je prenosiv, ali to ne znači da nema neke od važnijih funkcija za profesionalce. Jedna od najistaknutijih karakteristika miša MX Anywhere 3S, upravo je njegova sposobnost rada na bilo kojoj površini, uključujući čak i staklo, a sve zahvaljujući Darkfield tehnologiji senzora visoke preciznosti koji ima DPI od 8.000.

Tu je i nezaobilazni MagSpeed kotačić za skrolanje koji je, prema navodima Logitecha, za 90 posto brži i 87 posto precizniji od običnih kotačića. Valja napomenuti da korisnici mogu odabrati između glatkog i „nazubljenog“ skrolanja, što može biti korisno za one čiji posao zahtijeva pregledavanje dugih dokumenata ili web stranica.

MX Anywhere 3S kompatibilan je s raznim sustavima, uključujući Windowse, macOS, ChromeOS, Linux i iPadOS, a ima i mogućnost brzog prebacivanja između tri uređaja. U praksi bi to značilo da se pomoću njega može raditi na laptopu, tabletu i mobitelu, bez dugotrajnog prebacivanja.

Kad je riječ o autonomiji, iz Logitecha tvrde da baterija može izdržati do 70 sati rada na jednom punjenju. Ističu, također, i opciju brzog punjenja koja daje tri sata rada za samo jednu minutu punjenja, kao i činjenicu da se može koristiti žično.

SPECIFIKACIJE
Senzor Darkfield (do 8.000 DPI)
Povezivost 2,4 GHz Wi-Fi, Bluetooth
Dimenzije 100,5 x 65 x 34,4 mm
Masa 99 g
Broj tipki 6
Jamstvo 2 godine