Octio K100WBT rješava problem nedostatka mjesta na radnom stolu

Iz ponude Linksa ovoga puta izdvajamo bežičnu tipkovnicu Octio K100WBT, koja, zahvaljujući dimenzijama, težini i ugrađenom trackpadu, štedi mjesto na svakom radnom stolu

Bug.hr utorak, 12. ožujka 2024. u 13:43
Octio K100WBT
Octio K100WBT

Tržište je preplavljeno bežičnim tipkovnicama, stoga je teško odabrati model koji će zasigurno odgovarati svačijim prstima, ali i prostoru u kojem se nalazi. U ekskluzivnoj ponudi Linksa već se neko vrijeme nalazi brend uredske periferije Octio koji za povoljnu cijenu nudi bežičnu tipkovnicu koja će stati na svaki stol, a koja je i lako prenosiva.

Riječ je, naime, o modelu Octio K100WBT, tipkovnici koja ima i ugrađeni trackpad za upravljanje, što znači da vam miš praktički ni nije potreban. Tipkovnica nudi bežično povezivanje pomoću 2,4 GHz frekvencije i Bluetootha 5.0, a deklarirani domet joj je 10 metara. U praksi bi to značilo da se ovom tipkovnicom možete služiti i u velikim konferencijskim prostorijama.

Sa svega 260 grama težine i dimenzijama 371 x 124 x 41 mm, K100WBT je lagana i elegantno dizajnirana. Dolazi u klasičnoj, crnoj boji s matiranom završnom obradom, a napravljena je od ABT plastike. Tipke, inače, imaju deklariran vijek trajanja od 10 milijuna klikova, što znači da izdržljivost neće predstavljati problem.

Tipkovnica je kompatibilna s različitim operacijskim sustavima, uključujući Windowse 7, 8, 10 i 11, a jednostavnost korištenja je osigurana i Plug & Play značajkom koja omogućuje korisnicima da počnu s radom bez potrebe za instalacijom dodatnih drivera. Tipkovnicu napajaju dvije AAA baterije.

Octio K100WBT dostupna je za kupnju u Linksu po cijeni od 29,99 eura.

SPECIFIKACIJE
Tip Membranska
Pozadinsko osvjetljenje /
Dimenzije 371 x 124 x 41 mm
Vrsta priključka Wi-Fi i BT
Materijal Plastika
Jamstvo 2 godine