Garancija

poruka: 4
|
čitano: 860
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
offline
Garancija

zanima me dali ako skinem cooler na pny gtx 1080 i stavim waterblock na nju dali još uvijek imam garanciju

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Garancija

garanciju proizvođača imaš onoliko dugo i pod uvijetima kako piše u garanciji. Ne moraš gubiti (automatizmom) ali servis može odbiti s obrazloženjem da si sam nestručnim rukovanjem uzrokovao kvar. Isti servis može obaviti ugradnju i tad bi po pravilima garancija bilo neosporna. Ako ne oštetiš i ako kvar nije povezan izmjenom, ... ali, običan korisnik je pre slab da bi se natezao, u pravilu ti odbiju garanciju ako to žele (i bez takvog razloga)..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.9.2017 19:13 (ihush).
8 godina
neaktivan
offline
Re: Garancija

hvala na odgovoru ali nemoram ukloniti nikakve warranty void naljepnice na šrafima da bi uklonio hladnjak

 

15 godina
offline
Re: Garancija

-upravo time (nema naljepnice koja bi to branila) i kitovima koji se prodaju, logički-podrazumijevano je da smiješ to sam obaviti, bez gubitka garancije. (+ ''ali'' .. ovisi o servisu kad reklamiraš).

-ako pri tome izazoveš kvar, tad takav kvar nije pokriven garancijom. Ako se kvar desi kasnije (jednako se može desiti i da ne mijenjaš hlađenje), tad bi garancija morala vrijediti ali može biti osporena (dobra volja-tumačenje servisa, tj pitanje što je uzrok.. i kakav odnos ima servis-distributer.. PR ili zaraditi svaku kunu..).

-imaš i treću opciju, ostavi kako je ili zanemari garanciju i nadaj se da ti nikad neće trebati.. tad je sve to nevažno. malo sreće :))

(još jedna opcija, instaliraš hladnjak, koristiš.. kad-ako crkne, vratiš sve nazad u originalno stanje i reklamiraš bez spominjanja zamjene).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice