Diplomski studij na FER-u

poruka: 4
|
čitano: 6.744
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
offline
Diplomski studij na FER-u

Pozdrav,

već neko vrime ne mogu naći odgovor na sljedeće pitanje pa da pokušam ovdje 

Dogodine imam želju upisati dipomski studij na Fer-u smjer "Programsko inženjerstvo i informacijski sustavi", ali imam problem vezan za moj preddiplomski studij.

Trenutno studiram "Nautiku i tehnologiju pomorskog prometa" tj, završavam, imam jako dobar prosjek. Zadnjih godina sam usmjerio svoje zanimanje i istraživanje

na računalnu sigurnost i programiranje tako da bih se volio nastaviti školovati u tome smjeru.

Inače kao uvjet upisa na diplomski studij navodi se „sveučilišni preddiplomski programi iz ostalih srodnih polja“što bi ustavri trebalo značiti da moj preddiplomski

ulazi u to jer je iz teh. znanosti i sveučilišni studij.

Također poslao sam mail u njihovu referadu gdje dobivam sljedeći odgovor:

Poštovani,

možete se prijaviti. O srodnosti završenog preddiplomskog studija odlučuje Obor za diplomski rad profila kojeg želite upisati, a temeljem zaprimljene prijave za upis diplomskog studija.

 

Sada mene zanima dali je itko imao sličan problem ili je upoznat s nekom situacijom.

Nebi se htio početi spremati za prijemni ispit i potrošiti na to masu novaca na repeticije i vremena, a da mi ne kraju nedozvole pristup ispitu.

 

 
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
offline
Diplomski studij na FER-u

najbolje odi što prije do studentske službe i pitaj ih, tamo će ti najbolje znat reć, obično rade od 12-14h, samo neznam kad im završava godišnji

 

  • "studenti koji su stekli akademski naziv sveučilišnog prvostupnika na drugom odgovarajućem preddiplomskom studiju upisuju dodatne predmete ovisno o razlici nastavnog programa koji su završili i nastavnog programa preddiplomskog studijskog programa Računarstvo na FER-u. Dodatne predmete odredit će individualno za svakog pristupnika Odbor za diplomski rad profila."

 

nekak očekujem da ćeš tu imat hrpetinu predmeta, jer sumnjam da se studiji baš puno preklapaju

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2015 1:19 (pcserver).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
offline
Diplomski studij na FER-u

Kontaktirao sam direktno te navedene odbore za programsko inženjerstvo i računalnu znanost. Odgovori su da imam previše razlikovni predmeta (točnije pet) i da je neizvedivo to u roku položiti. Također su me u odgovoru usmjerili da pokušam sa nekim profilom koji je bliži ovoj sadašnjoj mojoj struci. 

Tako da sam malo pogledao i poslao predsjedniku odbora za smjer telekomunikacije i informatika. To mi je ubiti jedina šansa što se tiče FER-a. 

Ostalo mi je u Rijeci na pomorskom diplomski smjer elektroničke i informatičke tehnologije u pomorstvu. Tamo ne bih imao problema na upisu.

 
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
offline
Diplomski studij na FER-u

Onda sretno!

I javi kak je prošlo

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice