Pitanje oko uzi shopa

poruka: 3
|
čitano: 1.075
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
offline
Pitanje oko uzi shopa

Dobar dan, vidim da svaki dan raste popularnost navedenog web shopa i da ga skoro svi preporucuju jer su cijene u odnosnu na konkurenciju jako jako dobre. Eh sad, najvaznije pitanje, dali je netko narucio sa tog shopa? Jer ja sam se jucer reg na toj stranici da narucim dvije komponente, pa pitanje glasi: Dali oni meni doma- na kucnu adresu posalji racun koliko dodu te dvije komponente i ja sa tim racunom idem u poštu i uplatim, nakon uplate oni meni posalju narucenu robu kroz 7-10 radnih dana. Dali postoji neka druga solucija? Znaci da ja njima direkt uplatim novce na račun a oni meni posalju komponente na kucnu adresu. P.s. koliko se ceka taj račun da dode na kucnu adresu? 

 
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
offline
Re: Pitanje oko uzi shopa

Nemam iskustva s tim web shopom, ali u pravilu ponudu dobiješ na mail, a često je vidljiva i na netu po tvojim accountom. Slanje poštom ne bi imalo smisla jer ovakvi web shopovi u pravilu imaju relativno kratak rok trajanja ponude zbog čestog ažuriranja cijena (u pravilu 1-3 radna dana). Kad plačaš iznimno je važno upisati točan poziv na broj jer oni robu naručuju tek kad im na izvodu bude vidljiva uplata s točnim iznosom i točnim pozivom na broj.

 

Račun se u pravilu dobije s robom.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
11 godina
neaktivan
offline
Pitanje oko uzi shopa

Evo njihov odg :

 

Edit: Evo, sada sam sve skuzio :) Znaci kak je netko gore napisao, obavis kupnju dode na tvoj email uplatnica koju moras prepisat, odes u postu platis i cekas 10 ak radnih dana i dobis komponente sa računom i to je to :D

 

 

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 14:35 (CrniVrag55).
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice