Ubutnu Touch 14.04 i 15.04 kompatibilnost

poruka: 2
|
čitano: 5.491
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
offline
Ubuntu Touch na Asus Transformer Pad TF300T

Dali tko prati razvoj i ima iskustva sa touch verzijom Ubunta? Imam Asus tf300t tablet sa dock keyboardom na koji bi instalirao Ubuntu, ali koliko sam čitao https://wiki.ubuntu.com/Touch/Devices/tf300t na tom tabletu neradi stražnja kamera i ne rade special keys kad priključiš dock keyboard (baš ono što meni treba jer imam hrvatsku tipkovnicu). U biti koliko sam gledao kod većine tableta special keys na dock keyboard nisu podržani, postoje problemi sa stražnjom kamerom, a rotacija nije podržana uopće. Ostalo manje više radi. Čitao sam da za ovu verziju dock keyboard nije bio prioritet te da krajem četvrtog mjeseca izlazi Ubuntu 15.04, ali nisam pronašao dali je to išta riješeno u ovoj verziji. Također koje je razlika između ovoga http://cdimage.ubuntu.com/ubuntu-touch/daily-preinstalled/20150321/ i ovoga http://cdimage.ubuntu.com/ubuntu-desktop-next/daily-live/current/? Između Ubuntu Touch 15.04 i Ubuntu Next 15.04?

 
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
Ubutnu Touch 14.04 i 15.04 kompatibilnost

Čuj ovisiš o zajednici,jer taj image možeš smatrati custom rom-om za svoj uređaj.

Ubuntu touch je za mobitele i tablete.Ubuntu next je za desktopaše da mogu testirati.Sada na mobitelu nemogu pogledati koje su arhitekture na kojemu baš.

To dvoje će se oko verzije 15.10 ili 16.04 spojiti i zvati će se samo "Ubuntu"

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice