Čiri Bu Čiri Ba

poruka: 4
|
čitano: 1.009
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
offline
Čiri Bu Čiri Ba
Pozz
Naime ja imam mnogo problema,ali sad da ne trosim tekst uzalud ima jedan meni vazan problem.Naime kako posjedujem Driving Force EX(koji zuji da bi ga se svaka muha posramila) i onda od neg ne cujem lijepo tuljenje iz Toyotina 4a-ge dok driftam svoju AE-86-icu.Ok na PC-u ustekam slusalice i vozim dok ima benzina(il ne dodje mama srat u sobu da nis ne ucim,a nije joj bitno kaj o autima znam vise neg pol naseg kvarta) ,alisad kad driftam na granturizmu na plejki3 super duper slim (500gb) nemrem nigdi zastekat slusalice(nemam rupu za to u monitoru)i tako sam ja to trpio dok mi se frend nije pohvalio svojim bezicnim zvucnikom sa akcije iz konzuma,momentalno sam se sjeto kak je soni sral o tim blutut i blurej spikama,pa sam si ja mlafi informaticar zamislio ovak:kupim taj zvucnik (koji vise nije na akciji),spojim zvucnik sa plejkom i onda u zvucnik zastekam slusalice,jel bi to radilo?
hačoman
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
offline
Re: Čiri Bu Čiri Ba
U covjece sad kad to citam divim se samom sebi kolko sam tog nadrobio
hačoman
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
offline
Čiri Bu Čiri Ba

Link 1

Link 2

 

Ovo sa uštekavanjem u zvučnike bi isto trebalo raditi. Vjerojatno će se izgubiti dosta na kvaliteti zvuka. Prije nego odeš kupiti, pitaj frenda da ušteka kod sebe pa ti nek kaže kako se čuje.

 

I očito ti mama dobro priča da uči jer ti je gramatika katastrofa. Nikog nije briga što se ti kužiš u aute, radije se nauči pismeno izražavati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2017 15:55 (xG4M3).
Moj PC  
6 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
offline
Re: Čiri Bu Čiri Ba
Evo bas mi danas mama poslala screenshot ove poruke gore,nabrzaka sam pisao ,a vidis i sam da mi se neda kvacice pisat(na mobu sam)
hačoman
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice