Gamepad za PES

poruka: 8
|
čitano: 1.705
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
offline
Gamepad za PES

Pozdrav,

 

molio bih vas preporuku gamepada za PES, trenutno imam neko MS smeće staro cca. 2 mj., kupljeno na Tisku za 80kn, koje mi je pojelo više živaca nego sam se zabavio igrajući njime.

Mislio sam uzeti Xbox360 gamepad za Win (oko 270kn), no na drugim forumima se također uz taj gamepad, predlaže i Logitechov F310 (oko 200kn).

 

Ne mislim s gamepadom igrati ništa drugo osim PES-a, a čini mi se da je igra prilagođena za Xbox gamepad, a s druge strane Logitech mi se usprkos manjoj cijeni čini kvalitetnijim.

Pa ako netko ima iskustva s time, molio bih za savjet.

 

Hvala

 
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Gamepad za PES

Iz iskustva mogu reći da nema kvalitetnijeg od Xboxovog. Moj je star nekih 6 godina i još uvijek radi bez problema a prošao svakakve torture. Zadnjih 6 mjeseci nije u funkciji jer sam nabavio Logitech F710 zbog bežičnosti a Xboxov je kao backup ostao.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
offline
Re: Gamepad za PES

Imam MS xbox 360 wireless i prezadovoljan sam tako da preporuka s moje strane. Lijepo leži u ruci, robustan, ne škripi, precizan. Jedini koji su meni osobno bolji su PS gamepadi, no razlika u cijeni je poprilična, a s ovim sve na PC-u radi out of the box.

The most interesting information comes from children, for they tell all they know and then stop.
15 godina
offline
Re: Gamepad za PES
Odi na xbox kontroler. U tom cjenovnom rangu nema boljeg. Imao sam i jedan i drugi od ovih dva, i imao sam s vremena na vrijeme problema s logitechom. Često je u igri znao zablokirati na par sekundi, i onda opet radi normalno. Doduše ja sam igrao fifu s njim, pa ne znam dali se to događa s Pesom. Ako imaš win10 i bluetooth, možeš lagano spojiti i joystick od ps4, to je ono što ja radim, ali s druge strane sad više nemam xbox već Ps4, pa mi je to pri ruci 😂
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
offline
Gamepad za PES

Već godinu dana koristim Speed-Link TORID. Radi perfektno i nikad nisan ima nikakvih problema. Wireless, odlicna baterija, moze PC i PS3.

 
1 0 hvala 1
11 godina
offline
Re: Gamepad za PES
takoder preporuka za torid..vise od godinu dana radi perfektno
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
offline
Gamepad za PES

Ako igraš na TV-u onda bez ikakve dvojbe Xbox One i Wireless dongle. Skuplja kombinacija u startu, ali odlična. Ak si na kompu onda možeš uzeti i 360 verziju, ali One verzija je u svakom pogledu bolja i vrijedi razlike u cijeni. Na kraju dana to je ipak dugoročna investicija.

 

Long story šrot, Xboxovi gamepadi su the way to go bez ikakve dvojbe. Sad je na tebi dal ćeš uzeti novi ili stariji.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 1
7 godina
offline
Re: Gamepad za PES
Ako bi slucajno htio nes da mozes spojit na bt uredaje ko npr mob, android tv box i slicno onda bi ti preporucil xiaomi gamepad, ja ga koristim. Za pes ukljucim x360 emulator i prepoznaje ga u svemu ko orginal xbox gamepad, malo mi je na prvu bil cudan zbog razlicitog dizajna u odnosu na prijasnje noname gdje su gljive bile jedna kraj druge... I xiaomijev ima udubine na gljivama da palci bolje upadnu, malo cudno na prvu al se brzo naviknuti, u njega idu 2 aa baterije, spaja se na bluetooth... Imam neki noname usb bluetooth na kompu i radi sve bez problema, nema lagova, nikakvih kasnjenja komandi...
 
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice