Forum aplikacija za Android

poruka: 3
|
čitano: 1.767
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
offline
Forum aplikacija za Android

Pozdrav!

 

Kao što sam naslov kaže, moje pitanje je kako napraviti aplikaciju nekih foruma(u ovom slučaju www.ls-rcr.com/forum) za Android. Svrha aplikacije bi bila da sučelje bude pristupačnije korisnicima mobilnih telefona i tableta. Molim pomoć!

 

Unaprijed hvala!

 
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Forum aplikacija za Android

Najednostavnije je kad bi na forum instalirao Tapatalk plugin, pa onda koristio Tapatalk aplikaciju za prikaz tog foruma. Ako si administrator tog foruma, tapatalk podržavaju vbulletin, smf i ostali popularni forum softveri.

 

Forum koji si naveo koristi phpBB pa evo za njeg plugin:

https://tapatalk.com/activate_tapatalk.php?plugin=phpbb

 

 

Ima još par načina (loadati website u aplikaciju kao string ili tako nekako se radi) ali se to koliko ja znam ne koristi za malo kompliciranije stranice (kao što je forum).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
Forum aplikacija za Android

Da ne otvaram novu temu interesuje me da li postoji neka kvalitetna stranica na internetu na kojoj je moguce napraviti neku jednostavnu aplikaciju/igricu(neki kviz i slicno) za pocetak, ja sam nasao appsgeyser ali nije me bas nesto privuklo, davno sam na forumu citao o nekom programu, ali sad se ne mogu sjetiti pa ako imate neku stranicu za preporuciti bio bih vam zahvalan

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice