Problem sa GPU

poruka: 3
|
čitano: 760
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
neaktivan
offline
Problem sa GPU

Pozdrav,

 

Prvi put objavljujem i ne znam da li je to pravo mjesto za objaviti ovo, ali treba mi vaša pomoć. Naime, nedavno sam uzeo sebi gaming laptop (Acer Nitro V) i imam problema sa grafičkom karticom (GTX 1050Ti).

Instalirao sam sebi PUBG i igra se pokreće sa 10-15fpsa (kako u lobby-ju, tako i u gejmu). Kada otvorim task manager, piše da mi je grafička zauzeta 100%, i to neki 3D (ne razumijem se puno baš u to). Da li netko zna u čemu je problem i da li se to može riješiti? (OS Win10 x64bit i svi driveri su update).

 
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Problem sa GPU

"Gaming" laptop uz Acer proizvođača pre smiješno zvuči.

Uglavnom, U Nvidia control panelu postavi pod Physx da se koristi GTX 1050Ti.

Isto tako, probaj smanjiti postavke igrice na medium ili low.

13 godina
offline
Problem sa GPU

Kada pokrenes igru normalno je da gpu usage bude na 99-100% , samo sta je tebi vjerovatno intel hd grafika zakucana na 100% a gtx 1050 neiskoristena (miruje) to mozes provjerit tako da upalis task manager dok si u PUBG ili nekoj igri vidis na Preformance tabu koju grafiku ti koristi.U mom slucaju koristi GTX 1060 na 99% , kao sto vidis ja nemam intel hd grafike ali ti mozda imas i ako ti je ista zakucana na 99% to ti je problem sto imas nizak FPS , tada trebas otic u nvidia control panel , global settings i preferred graphic processor stavit na Nvidia High performance processor.(druga slika)

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice