Tražim web developera - USB HID + Chrome

poruka: 1
|
čitano: 862
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
offline
Tražim web developera - USB HID + Chrome

Pozdrav,

 

trenutno imam web app koji komunicira s mojim OpenDeck pločicama putem WebMIDI standarda. App je open-sourcean ovdje. Ono što želim kao svojevrsni nastavak na ovo je sljedeće: Htio bih mogućnost nadogradnje softvera na pločicama putem USB HID protokola koji je trenutno podržan u Chrome-u (ne znam za ostale browsere). Ovaj app skoro pa ne bi trebao uopće biti vezan na postojeći app, izuzev toga da ima sličan izgled. Stvar s moje strane radi tako da je pločicu moguće rebootati u bootloader nakon čega se pločica na PC-u prikazuje kao HID uređaj koji je dostupan preko Chrome-a. Nakon prepoznavanja HID uređaja (putem VID/PID kombinacije), app bi trebao otvoriti iskompajlirani flash i slati byte po byte na pločicu. Slanjem zadnjeg byte-a pločica se automatski resetira. Dodatni resursi + info:

 

https://developer.chrome.com/apps/hid

https://github.com/GoogleChrome/chrome-app-samples/tree/master/samples/hid

https://keetrax.com/blog/2015/01/interacting-usb-hid-devices-web-apps/

 

Već imam Python skriptu koja radi sve navedeno, ali želim da stvar radi u Chrome-u. Source skripte je ovdje: https://github.com/paradajz/OpenDeck/blob/master/bin/dfu/hid_bootloader_loader.py

 

Posao bi ukratko bio složiti mali screen u kojemu je moguće prevući flash i pokrenuti postupak flashanja pločice. Ukoliko je netko zainteresiran molim da mi se javi!

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2018 13:15 (paradajz).
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice