Samsung Galaxy Grand I9082

poruka: 1
|
čitano: 11.243
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Galaxy Grand I9082".
15 godina
neaktivan
offline
[Recenzija] medo32: Samsung Galaxy Grand I9082
Nakon testiranja današnjeg popularnog samsungovog mobilnog telefona S3 Neo, na red je došao još jedan takav, izgledom sličan uređaj, ali većih dimenzija. On ima većinu karakteristika koje ima navedeni popularni model, a može se pohvaliti i time što za cijenu ispod 2000 kn nudi podršku za dvije sim kartice. Radi se o dual sim uređaju, a to je Samsung Galaxy Grand Duos I9082.

SADRŽAJ PAKIRANJA

Uređaj dolazi u lijepoj, čvrstoj kutiji u kojoj se osim uređaja nalazi i punjač, USB kabel, slušalice i uputstva za upotrebu.

DIZAJN
Uređaj je jako lijep i vrlo ugodan oku. Dostupan je u dvije boje i idealan je za one koji traže odličan dizajn. Kvaliteta izrade je odlična. Uređaj je vrlo čvrst i izdržljiv i Radi se o vrlo kvalitetnom materijalu. Treba pohvaliti to što uređaj ima malo metala sa strane, što također ostavlja još bolji dojam kvalitete izrade kučišta. Gore iznad zaslona se nalazi samsungov logo, a ispod zaslona tipka u sredini za vraćanje na početni zaslon i dodirne tipke s lijeve i desne strane.

ZASLON
Uređaj ima zaslon veličine 5 inča, što je odlično za ugodan rad i ima dosta prostora.
Rezolucija 480 x 800 piksela i gustoća piksela 186 piksela po inču su neki minimum da bi na 5 inčnom zaslonu slika bila jasna. Bilo bi bolje da je u pitanju veća rezolucija, ali je zaslon sasvim pristojan i dovoljan za većinu prosječnih korisnika. Ono čime se zaslon ovog uređaja može pohvaliti je odličan kontrast i prikaz boja koje djeluju živo. Uređaj ima i odlične kutove gledanja.
Nije poznato koji tip zaštite protiv grebanja ima ovaj uređaj, ali je u pitanju vrlo kvalitetan i izdržljiv materijal, otporan na ogrebotine, tako da se uređaj bez problema može držati u džepu.

KAMERA
Samsung Galaxy Grand Duos I9082 ima kameru od 8 megapiksela sa autofokusom i bljeskalicom.
U pitanju je jedan od najboljih 8 megapikselnih fotoparata. Kvaliteta fotografija je izvrsna i uređaj bez problema može zamjeniti digitalni fotoparat u većini situacija. Fotografije imaju odličnu oštrinu i realan prikaz boja, dok bljeskalica svoj zadatak izvrsno obavlja. Treba pohvaliti i odlično video snimanje i dobru prednju kameru.

RAD UREĐAJA
Uređaj ima dual core procesor 1.2 Ghz Cortex A9 i 1 GB radne memorije. Radi solidno i većinu zadataka obavlja bez problema. Radi se o jednom od najboljih dual core procesora. Filmove raznih formata također vrti kako treba. Internet radi brzo, kao i gledanje video zapisa na youtube-u.

BATERIJA
Uz dosta korištenja, baterija na ovom uređaju može bez problema izdržati 3 dana.

ZVUK
Uređaj ima kvalitetan i glasan zvučnik i dobar zvuk na slušalicama.

PREDNOSTI:
-dizajn
-kvaliteta izrade
-fotoaparat
-baterija
-dual sim

NEDOSTACI:
-rezolucija zaslona

ZAKLJUČAK:
Samsung Galaxy Grand Duos I9082 je još jedan odličan mobilni telefon sa prihvatljivom cijenom.
Odličan je izbor za svakoga kome rezolucija zaslona nije najvažnija karakteristika. Radi se o lijepom uređaju koji je izrađen dosta kvalitetno i ima izvrstan fotoaparat i dual sim opciju.
ukupna ocjena
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice