Samsung S7550 Blue Earth

poruka: 3
|
čitano: 4.957
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung S7550 Blue Earth".
15 godina
protjeran
offline
Samsung S7550 Blue Earth

Vidio sam ga na televiziji i cini mi se kao jako zanimljv telefon.

Mislim da ce on napraviti iskorak u eko tehnologiji.To je taj prvi telefon koji je probio led na ovom novom eko području.

Baš me zanimaju rezultati prodaje.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
offline
[Recenzija] drpetric: Samsung S7550 Blue Earth
Blue Earth je bio jedan od prvih najavljenih ekološki orijentiranih mobitela, no tek se nedavno pojavio u prodaji. Zgodno objašnjenje za toliko dugo čekanje na komercijalno lansiranje ovog aparata jest to da njegov proizvodni proces traje nešto duže od uobičajenog – on je, naime, spravljen od recikliranih plastičnih boca, a uz to, njegovu čitavu poleđinu prekriva solarna ćelija koja služi kao alternativno rješenje za punjenje baterije… (Uz desetak minuta punjenja na suncu, baterija će pružiti dvadesetak minuta autonomije za razgovor.)
To su, uz izuzetno majušno pakiranje (u koje nije stao ni USB kabel) načinjeno od recikliranog kartona, temeljne eko-odrednice Blue Eartha, najplavijeg među zelenim, odnosno najzelenijeg među plavim – kako vam je draže – mobilnog telefona na svijetu. Tehnički, ovaj je Samsungov model predstavnik srednje klase aparata s ekranom osjetljivim na dodir, a pozitivno je da mu cijena nije viša od sličnih aparata istih karakteristika samo zato što je ovaj “ekološkiji”.
Svidio nam se dizajn ovog mobitela (premda je zbog solarne ćelije dosta debeljuškast), kao i opremljenost uređaja (dolazi s podrškom za 3G, GPS, Wi-Fi, ima MP3 player itd.), no ono što posebno osvaja jest njegova svojevrsna osobnost, odnosno činjenica da zrači posebnošću, a koja je očigledna već na prvi pogled upravo zbog svih plusova koje smo nabrojali.
Minusi se prvenstveno odnose na ekran, koji je – s obzirom na to da telefon nema tipkovnicu – dosta malen za današnje standarde (dijagonala mu je 3 inča). On usto na sunčevoj svjetlosti poprilično gubi na kontrastu te je tada prikaz vidljiv kudikamo slabije. Ni fotoaparat telefona nije baš naročit, ali sve ove zamjerke, u odnosu na netipičnost uređaja i na njegovu sasvim solidnu izradu za mobilni telefon srednje klase, ne bi trebale biti prepreka da kupci njime budu zadovoljni.
ukupna ocjena
 
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
offline
Samsung S7550 Blue Earth

Ja bi ovakav

 

ZVONIMIR SUHECKI
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice