NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.505
|
čitano: 568.649
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
offline
NBA liga

Houston je nudio 4/88 Boshu.

 

11 godina
neaktivan
offline
Re: NBA liga

svejedno,priča se vrtila kako je njemu dosta 15 po sezoni,otprilike 90mil za 5,ali možda i 4 nebitno,ali čim je LBJ otiša,isti momenat potpiše za skoro 120??i novac mu nije bitan??ne znan kako netko može biti njegov fan,koje to on vrijednosti predstavlja,pored gomile para,nije mu dosta,nego hoče još..kladio bi se po šta god,da je on glavni uzrok raspada MIA,i da je njegova želja za lovom,presudila tome..jer je DW opt out iz 2 gopdine i 42 mil $$,vjerovatno da pomogne da se igra još za prvenstvo pri zalazu karijere,ovako teško...jedva čekan da vidin kako če LBJ nagazit kad bude prva službena utakmica,stavite lovu na nešto tipa 30+ koševa ili 25k+10a+10s,lol...ne znan,znan da svi vole lovu,ali da ti nije 12 dosta,več mora bit 18???dašta,produkcija ga opravdava,zabija čovjek 30+ po utakmici+10s+7a...ooops,pa to nije bio CB,vec LBJ {#} zabunih se malo,kakav bosh,vidicemo gdje ce bit slijedeću sezonu on,i MIA s njime...HOU,POR,PHO,CHI,WAS,ATL,TOR...sve ce to gazit preko njih ,čini mi se...vidićemo...a di su još teškaši tipa SAS,OKC,LAC,IND...lako je s LBJ,ajmo sad vidit bez njega,to se moglo naslutit,čim su uzeli grangera i mc robertsa,koji donekle pokrivaju tu poziciju,iako se taj iz CHA transforimira donekle u 4,a bioo je 3,SF više prije,gađa je trice non stop,a ima body za defense i tako...lako bi se moglo desit da MIA bude u play offu,ali odozada sa 6,7 ili 8 pozicije,ali vidicemo...volim kad dođe do nekih rošada,gdje se skupi više dobrih igrača,pa je zanimljivije gledat,kad su neka imena poznatija,nego neki nepoznatiji i novi,iako ime ne donosi kvalitetu igre...sačekajmo konačne rostere da vidimo kako će izgledati to...volim da se i HOU pojača,kao i OKC,sad kad nema više sefoloshe,kad se sjeti čovjek da su bjega gurali kao startera umjesto hardena,lol...šta bi bilo još da su tad htjeli otiči tih 5,6 miliona preko SC,kakva bi to momčad bila,i da su se razvijali još u pravom smjeru i to,igrali bi finala svake godine,uz jednog dobrog centra...propade bynum ka posečen,a bio all star i to,ima prstene s lakersioma,ali mu se ne igra više toliko,opustio se čovjek,smatra da mu je vrijendost nebeska,lol...draža mi je NBA od baluna..

15 godina
neaktivan
offline
Re: NBA liga

Prvo i osnovno NBA je biznis, i da pare znace jako puno toga pitaj Carmela. Bosh uopce nije uzrok raspada MIA, Wade jednostavno vise nemoze kolina mu nemogu izdrzat. LeBron je to shvatia tijekom finala i vjerovatno je tu odlucio da napusta Miami. Ako itko zasluzuje max ugovor, s obzirom na pare koje se trenutno doslovce bacaju po igracima, onda je to Chris Bosh. Tip je zrtvovao najvise od ove trojke, ne da je mora promjenit kompletnu igru, morao je nabacit kilazu i pocet se mlatit ispod kosa s igracima koji su veci i jaci od njega. Je da je odustao od toga proslu godinu i totalno se okrenuo tricama i razvlacenje protivnicke momcadi, ali je Bosh jos uvijek veliki Gospodin. Nedavno sam gleda nekakav intervju s njim i tip razgovara s novinarom i usput programira u HTML-u i radi nekakvu web stranicu, Gospodin Dinosaur. Vjerovatno nije isao u HOU jer zeli dokazat da on moze biti prva opcija neke momcadi, nece on doseci LeBronovu igru ali sigurno ce biti glavni igrac MIA.

 

Pa covjece tip je ima 20+,10+ sezonu u Raptorisma dosao u MIA i spao na to da mu se kompletna liga smije, samo sta vecina nije svjesna da se on njima ruga s ova dva prstena. Osobno mislim da je Riley pretjerao s ovih $118 milja to mi vise izgleda kao da je neki ocajnicki potez da spasi sta se spasit da. Majami bez LeBrona, sa Boshom i Wadeom i jos nekoliko dobrih FA moze bez puno muke u top 5 momcadi. Prve tri bi bile Cavsi, Washington i Indiana tu jos pridruzi Hornetse i Atlanta (ovo naravno ako sezona prode bez velikih ozljeda), Chicago tu moze upast ali prvo treba vidjet kakav ce se Rose pojavit iskreno cisto sumljam da ce to bit onaj stari Rose. Knicksi su dno i eventualno se mogu borit za 5-8 mjesto. Toronto ce bit opasna, Brooklyn je propali projekt. 

 

Ako si procitao ono LeBronovo pismo i pratia razvoj situacije onda valjda znas da nece bit nikakvog osvecivanja izmedu njih trojice. Wade ima tri prstena njemu je bitno da zavrsi karijeru u Miamiu, Bosh je uzeo zadnji max ugovor, a LeBron ide zavrsit posao. 

 

Jasno je valjda da jedino Ameri mogu slozit ovakvu pricu i da se ovo moze samo dogodit u njihovim sportovima. Ali da s jednim se mogu slozit trenutno je i meni NBA drazi od baluna.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
14 godina
offline
NBA liga

Bosh sasvim zaslužuje max. Pa pobogu Jordan Hill je dobio 9 milja na godinu.

Čovjek je žrtvovao svoju igru za tim. Ako se vrati svojoj prirodnoj poziciji, bit će puno opasniji nego je bio u Torontu.

On može biti legitimna prva opcija u većini ekipa, i većina ekipa bi rado imala takvog igrača za prvu opciju. A on je otišao u Heat da bude treća. 

 

Zašto je ostao?

Može biti zbog love, ipak je u pitanju 30 milja.

Druga stvar, sad će biti prva opcija ekipe, i može pokazat da ima još on što za reći u NBA. 

Treća stvar, on i žena vole Miami, sviđa im se tamo, imaju praktički najskuplju kuću na svijetu.

Četvrta stvar, zapad je puno teža konferencija. Je otišao bi u Houston igrat sa Hardenom i Howardom u novu trojku i bili bi instant contenderi, ALI, trebaju proći OKC, LAC, GSW i na kraju SAS. Nije ni Portland za baciti.

 

Što sad ima na istoku? Indiana je sad glavni favorit. Je svaka ekipa s Lebronom je favorit, ALI, Cavsi imaju hrpu mladih neprovjerenih igrača.Washington i Atlanta mogu iznenaditi ako prođu bez ozljeda. Bullsi bez zdravog Rosea ili Carmela jesu dobra i borbena momčad, ali to im nije dovoljno. Što će reći da retoolani Heat sa Bosh-Wade kombom ima što za kazati narednih par godina.

Uzimajući u obzir da Wade i UD čekaju sa ugovorima kako bi Heatu dali cap flexibility, smislit će Riley nešto.

 

 

11 godina
neaktivan
offline
NBA liga

slažem se s večinom rečenoga..samo ne bih potcijenjivao bullse nikako,ratnička je to momčad,nešto kao SAS istoka...momčad ispred pojednica,a sve se čini da gasol dolazi također...melo je sve lova,samo pogledaj mu ženu,i reci da i tebi ne bi trebalo extra 50 milja za koju godinu za njene potrebe {#} melo ostaje knick...

 

dalje,ne bi se slozio da i boshu prioritet nije novac,i da je osta jer jednostavno dobije više,i jedino su ga tako mogli ostavit...a za njegovu produkciju cemo vidit slijedece godine,ja smatram da ce ih gazit CHI,IND,WAS,ATL,pa čak i brooklyn neki,pogotovo ako DW ne bude imalo kao prije ili ne bude igra duže periode...ne kažem da je loš,naravno,samo da nije vrh vrhova kao što ga se predstavlja,jer u TOR tada je bio prva violina i uglavnom se valjda sve koncentriralo na njega,a ode ce ipak biti u MIA više tih napadačkih opcija)on,DW,GRANGER,ALLEN ako ostane,mc roberts cak,i jos koga potpisu),ali živi bili pa vidjeli...

 

 

14 godina
offline
NBA liga

Allen ide u Cavse, to je garantirano. Par je puta rekao da će igrati dalje ako će igrati sa Lebronom, u protivnom penzija.

Kao neku ozbiljnu alternativu Boshu kao napadačku opciju u trenutnom rosteru može predstavljati jedino Wade. 

Granger se mora najprije vratiti u formu, ako bude upola onoga što je bio prije ozljede, neloše za ugovor. McBob je ok igrač, ali neće imati preveliki utjecaj. 

Jedino ako se potpiše netko od Melo/Deng/Bledsoe/Monroe, eventualno Ariza.

 

Nitko ne podcjenuje Bullse, ali ako će se previše trošiti u regularnoj kao i do sada, u PO neće napraviti ništa bez prave napadačke opcije. Prije to zdravi Rose odrađivao nekako, Melo bi im sjeo ko budali šamar.

Ali ne treba ni podcjenivati Heat, neće samo tako popustiti, pa da daju 11ti pick Clevelandu. 

11 godina
neaktivan
offline
Re: NBA liga

evo kažu da stiže gasol,iskustvo valjda,oni znaju bolje nego ja...za allena ne znan,valjda ti znaš bolje...slažem se i za miami,eventualno deng,sad kad nema LBJ,ostali teško,po meni,iako,deng+monroe bi bilo njima bomba,fali jedan pravi centar kod njih...mozda ariza,tko zna,ali melo,bledsoe teško...melo ostaje,po meni,kao radi navijača,a najvise radi 50mil extra u NY...miami ne triba podcjenjivat,naravno,samo bez LBJ ipak nisu u kategoriji elite,ni blizu,bez allena,lbj,ipak je to druga momčad..KING JAMES...stvarno je tip igrač,sila više nego tehnika,iako ne fali ni toga,po meni,isto kao federer(i sampras,ali gleda san i njega,pistol pete) u tenisu,možda največi igrači svih vremena ikad,čast DRJ i MJ,naravno...ali danas je druga vrsta košarke,brza,eksplozivnija,snažnija,nego prije 20 godina ili 40....stvarno me zanima kako ce zavrsiti to s Love i wiginns,ne vjerujem,iako kad promisliš da je logičnije imati Love-a sada i napadati odmah championship,nego razvijati mlade 2,3 godine i propustiti LBJ najbolje godine...volio bi da dode love,a ostane wiginns,ali ne vjerujem da bi uzeli benneta+neko+pickove,vjerovatno pucaju na wigginsa,ali momak je kazu vanserijski,da postoji sansa da bude great,stoga ne znan,ali vrlo moguće ipak da se dogodi,čitan neke naznake,tko zna...više bi volio scenario igrat jednu s njima svima mladima,iako ima vec starijih tip TT i DW,koji su tu vec par godina i tako...pa slijedece godine love+ još kakva dodatna akvizicija i vec su carevi,s takvom postavom tipa LBJ+Love+irving+wiggins+TT ili varejao ili vec netko treci kalitetniji...a zamjene dijon walters,bennet,i jos par tih mladih...+ jos kogod s imenom jos...kažen,sačekajmo ipak neke početne rostere na početku sezone,ima do tada još vremena za svašta {#}

15 godina
offline
NBA liga

Ja bih bas volio vidjet gay Bosha u Rocketsima.

 

 

Em bi igrao svoju igru, rm njima fali takav igrac, em bi Dwight izbio pedera iz njega

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
offline
Re: NBA liga
Mitch kaže...

Ja bih bas volio vidjet gay Bosha u Rocketsima.

 

 

Em bi igrao svoju igru, rm njima fali takav igrac, em bi Dwight izbio pedera iz njega

AHAHAHAHA

Ja jeb*no ne vjerujem. 

15 godina
neaktivan
offline
NBA liga

Potvrđeno.Kevin Love u Cavsima za Wigginsa,Benetta i pick prve runde 2015.Benett trejdan za Thadeusa Younga u Philu

15 godina
offline
Re: NBA liga
Wiggins i LaVine u Minnesoti...svasta
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
online
NBA liga

ballmer postao vlasnik clippersa, službeno....

MuWu
15 godina
offline
Re: NBA liga
MujagaWudakhi kaže...

ballmer postao vlasnik clippersa, službeno....

Ironija, prodano je jos vecem bijelcu nego Sterling...

 

Dam se kladit da ce ova budala Ballmer sad napravit da ce onda pozivat crnce i bas crnce plakatima i reklamama kakav je to ludak..

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
10 godina
offline
NBA liga

nakon ovog videa, jasno mi je kolki je luđak
15 godina
online
NBA liga

jel prati neko ove pripremne utakmice za svjetsko? di se moze nac box score i ako neko mozda zna za stream za utakmicu koja je u tijeku?

14 godina
offline
NBA liga

Filipini {#}

“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
10 godina
offline
NBA liga

koji apsurd ovaj ESPN, prvo kobe na 40. mjesto sad ovo

15 godina
online
NBA liga

steve nash zavrsio karijeru, svaka mu cast na svemu, odlicnim tekmama koje je pruzio al vec mu je vrijeme da ode.

14 godina
offline
Re: NBA liga
mar123 kaže...

steve nash zavrsio karijeru, svaka mu cast na svemu, odlicnim tekmama koje je pruzio al vec mu je vrijeme da ode.

Kad se sjetim bez kojih će igrača liga sve ostati u sljedećih 5 godina plače mi se..........

“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
10 godina
offline
NBA liga

kad kobe ode stvarno ne znam koga ću gledat

14 godina
offline
NBA liga

Da, jer će NBA prestati postojati kad on ode.

Što će tek onda biti kada Duncan ode?? Smak svijeta?

10 godina
offline
NBA liga

1. duncan će prije otići

2. stvarno uspoređuješ duncana i kobea, duncan je legenda, ali kobe je odma iza jordana

15 godina
online
NBA liga

ma nece bit kraj svijeta, samo stvar je u tome da legende odlaze a ne dolazi niko ko ce ih zamjenit, npr ko je zamjena za kobea na poziciji sutera? ima danas dobrih sutera, al ko je tolko dobar, tolko predan kosarci ko kobe?

ko ce moc zamjenit duncana na 4.? kad razmislim da ce spursi za 3-4 godine ostat bez svih place mi se.

14 godina
offline
NBA liga

Da, stvarno usporedujem. Zbog kojeg to razloga ne bi mogao? Ili zbog kojeg ti razloga možeš reći da je Kobe bolji od Duncana? Tko ono dominira ligom više od desetljeća? Da nisu Spursi?

 

Uostalom, svako rangiranje je besmisleno. Nemoguće je nekoga toliko izdvojiti od ostalih i reci da je najbolji. MJ je opće prihvaćen kao takav iz razloga što je popularizirao ligu. Naravno uz ogromne marketinške kampanje je takav rasplet bio neizbježan. Jerbo, Russell je najveći pobjednik, Wilt je najdominantniji.

 

A da igrači odlaze, odlaze. Ista je situacija bila nekad. Pa su došli ovi sadašnji. Tako će doći i neki budući.

Davis će biti zvijer, Durant i Lebron imaju za dati još dosta dobrih sezona, zdrav Rose može pružiti još dobrih partija, Harden može biti bolji i ima još puno pred sobom. Od ovogodišnjih rookieja ne znam tko će odskociti, vidjet ćemo kako će sezona teći tko će ispuniti očekivanja.

11 godina
neaktivan
offline
NBA liga

šutera ima koliko god hočeš,pa ne svodi se košarka samo na šut,pa zar nije efektnije kakav pick and roll,pa ga ovaj baci u alley oop i drugi ga zakuca ka zvijer,npr.,chris paul i blake griffin i slično??a što se tiče još šutera,baš šutera,jedan kobe nije dop koljena Durantu,jer svi se slažu da čovjek ima najmekšu ruku,a visok je koliko je visok,neki kažu 6 10,neki 6 11,nebitno,ali je DALEKO bolji šuter od kobea,koji je istina vrhunski igrač,ali ne bi osvojio ništa da nije bilo SHAQ-a,i njemu svake godine triba poslat ček,da bude zadovoljan,jer je sebični hebeni egocentrik,a svi smo vidili kako je završilo s Dwightom(iako je bio ozlijeđen i sve to),i moje osobno mišljenje,ne zaslužuje ga se stavit u istu rečenicu s MJ,koji je bio i osta pravi igrač,i ima je i šut i ulaz i svašta nešto,i inteligenciju,kobe je ipak stepenicu niže,i najbitnije,ima je teamwork,nije baš bio sebičan,ka šta je mudrac kobe,koji samo ganja brojke,zato nitko i neče više da dođe u LA,jer je sebični smrad,i kao svi bi trebali bit u njegovoj sjeni...dokaz...SHAQ je osvojio i poslije s wadeom u miami prsten...i koliki je plemeniti igrač je pokaza kad je ov godine potpisa MAx,a jdan Dirk je,kao i Duncan,smanjio sebi plaću,da bi doveli još kojeg boljeg igrača...ali svatko ima svoje mišljenje,a po meni,ova draft klasa će imat najmanje 4-5 vrhunskih igrača,i tu se nalaze nasljednici kad LBJ,durant i co odu u mirovinu,uz još pokojeg koji će doči...

10 godina
offline
Re: NBA liga
johnyaces777 kaže...

šutera ima koliko god hočeš,pa ne svodi se košarka samo na šut,pa zar nije efektnije kakav pick and roll,pa ga ovaj baci u alley oop i drugi ga zakuca ka zvijer,npr.,chris paul i blake griffin i slično??a što se tiče još šutera,baš šutera,jedan kobe nije dop koljena Durantu,jer svi se slažu da čovjek ima najmekšu ruku,a visok je koliko je visok,neki kažu 6 10,neki 6 11,nebitno,ali je DALEKO bolji šuter od kobea,koji je istina vrhunski igrač,ali ne bi osvojio ništa da nije bilo SHAQ-a,i njemu svake godine triba poslat ček,da bude zadovoljan,jer je sebični hebeni egocentrik,a svi smo vidili kako je završilo s Dwightom(iako je bio ozlijeđen i sve to),i moje osobno mišljenje,ne zaslužuje ga se stavit u istu rečenicu s MJ,koji je bio i osta pravi igrač,i ima je i šut i ulaz i svašta nešto,i inteligenciju,kobe je ipak stepenicu niže,i najbitnije,ima je teamwork,nije baš bio sebičan,ka šta je mudrac kobe,koji samo ganja brojke,zato nitko i neče više da dođe u LA,jer je sebični smrad,i kao svi bi trebali bit u njegovoj sjeni...dokaz...SHAQ je osvojio i poslije s wadeom u miami prsten...i koliki je plemeniti igrač je pokaza kad je ov godine potpisa MAx,a jdan Dirk je,kao i Duncan,smanjio sebi plaću,da bi doveli još kojeg boljeg igrača...ali svatko ima svoje mišljenje,a po meni,ova draft klasa će imat najmanje 4-5 vrhunskih igrača,i tu se nalaze nasljednici kad LBJ,durant i co odu u mirovinu,uz još pokojeg koji će doči...

upravo si nasrao gomilu gluposti

15 godina
online
Re: NBA liga
johnyaces777 kaže...

šutera ima koliko god hočeš,pa ne svodi se košarka samo na šut,pa zar nije efektnije kakav pick and roll,pa ga ovaj baci u alley oop i drugi ga zakuca ka zvijer,npr.,chris paul i blake griffin i slično??a što se tiče još šutera,baš šutera,jedan kobe nije dop koljena Durantu,jer svi se slažu da čovjek ima najmekšu ruku,a visok je koliko je visok,neki kažu 6 10,neki 6 11,nebitno,ali je DALEKO bolji šuter od kobea,koji je istina vrhunski igrač,ali ne bi osvojio ništa da nije bilo SHAQ-a,i njemu svake godine triba poslat ček,da bude zadovoljan,jer je sebični hebeni egocentrik,a svi smo vidili kako je završilo s Dwightom(iako je bio ozlijeđen i sve to),i moje osobno mišljenje,ne zaslužuje ga se stavit u istu rečenicu s MJ,koji je bio i osta pravi igrač,i ima je i šut i ulaz i svašta nešto,i inteligenciju,kobe je ipak stepenicu niže,i najbitnije,ima je teamwork,nije baš bio sebičan,ka šta je mudrac kobe,koji samo ganja brojke,zato nitko i neče više da dođe u LA,jer je sebični smrad,i kao svi bi trebali bit u njegovoj sjeni...dokaz...SHAQ je osvojio i poslije s wadeom u miami prsten...i koliki je plemeniti igrač je pokaza kad je ov godine potpisa MAx,a jdan Dirk je,kao i Duncan,smanjio sebi plaću,da bi doveli još kojeg boljeg igrača...ali svatko ima svoje mišljenje,a po meni,ova draft klasa će imat najmanje 4-5 vrhunskih igrača,i tu se nalaze nasljednici kad LBJ,durant i co odu u mirovinu,uz još pokojeg koji će doči...

aha a shaq bi osvojio da nije bilo kobea? a ona dva naslova koja je osvojio dok je shaq bio najvece govno lige koje je islo od kluba do kluba jer nije valjo nista? onaj shaq koji se prikrpo wadeu u heatu da osvoji naslov? i onda na kraju opet ima manje prstena nego kobe.

daj se zavuci u neku rupu i nemoj izlazit. durant bolji igrac od kobea? ti si lud, taj durant nema nijedan naslov a ima odlican tim. kobe los igrac? igrac koji vjerojatno je najvise predan kosarci, igrac kojeg hvale svi ostali igraci, igrac koji dode na trening prije svih i ostane poslije svih. ima 2 mvpa finala pa tolko o tom da su mu drugi osvajali naslove. javi mi se kad durant osvoji 5 prstena, javi se kad lebron osvoji pet prstena. naravno durant je igracina i naravno da je trenutno bolji igrac od kobea ali kobe u svom prime-u je bio najbolji igrac lige, bio je nezaustavljiv, to da je egoist i da voli sutirat je istina, al nemozes rec da kobe nevalja. pricas da se kobea nemoze stavit u istu recenicu s mj-om? pa kobe igra isti stil ko MJ, necu rec da je kobe bolji ali itekako ih se moze stavit u istu recenicu. i da, kad vec pricas o tom shaqu, zapitaj se zasto je otiso? zato sto je kobe posto glavni igras lakersa, prestigo je tog velikog shaqa.

15 godina
online
Re: NBA liga
11 godina
neaktivan
offline
NBA liga

ako je tko zakinut,možeš ti bit...imam pravo na svoje mišljenje,isto kao i ti...i tvrdim,da nije bilo SHAQA,džabe kobe i ne znan šta,samo recimo primjer NYK i mela,koji je isto tako izvrstan šuter,ali NIŠTA nema bez vrhunskog centra,da igra odbranu i skače i skuplja balune...šta sad ne osvoji kobe koji naslov,i kažeš da jedan ne može bez drugog,to je istina,ali je bitniji bio SHAQ,pa ti pričaj šta god hočeš...ima šutera,prvi eto Durant,aj stavi u OKC recimo jednog Dwighta Howarda,pa ćemo vidit kako će se onda rasplest situacija u ligi,i kod hrpe drugih momčadi,nema ništa bez obrane i vrhunskog centra u reketu,a taj shaquille o neall je također zabija i to kad je htio i kad je god dobio balun u reket,jer je ima ako se dobro sjećan,oko 2,20 i 140kg,i bio je daleko NAJDOMINANTNIJI CENTAR tada u ligi...a te gluposti oko kobe i usporedbe s MJ,to su samo usporedbe,i samo mi reci kakvog je centra ima MJ u bullsima??rodmana??ne može kobe u istu rečenicu i gotovo,moje mišljenje,a to šta ima koliko ima prstena,da nije bilo shaqa,ne bi ima toliko...da se prikrpa wadeu,a šta je to bilo s LAL poslije odlaska sahqa,šta kobe nije procvjeta,i slično??ne želim se natezat s nikim,osobno san prije fan LBJ,jer čovjek je monster,a šta se šutera tiče,Durant je dva puta bolji,i vidićemo na kraju ukupne brojke,naravno pod uvjetom,da odigraju približno isto sezona...a da je kobe NAJVEČI EGOCENTRIK lige,o tome nema priče,da ga svi obožavaju baš zbog toga,to je opčepoznata činjenica...zato je LAL pun zvijezda i nemaju problema privući nekoga,iako imaju NAJVIŠE love,vlastitu TV mreže i kanal i slično...košarka je timski sport,i baš zato nisan i ne volin kobe,pa da zabije 100 po utakmici,i dašta,ako se netko sjeća,kobe je uredno punio statistiku,a lakersi UREDNO GUBILI...toliko je po meni dosta za reći o njemu,a taj marketing oko njega,kako je on od jutra do sutra na terenu,i kako živi košarku,več san napisa,sad im je najviše pomoga jer je tražio MAX ugovor,a zašto??JER JE NAJVEČI MARKETINŠKI MAMAC,A NE IGRAČ...da je dobar,to stoji,a li da je tolika veličina,po meni nije,netko je gori napisa da je russel i wilt bile prave zvijeri,a kobe je jedan malo bolji igrač,koji je ima iza sebe mašineriju da gradi mit...a ne kao MJ,osvoji čovjek 3 naslova,prestane igrat 2 sezone,i vrati se po još 3 naslova??to je veličina,i kad san ja bio klinac,bio je samo jedan,a kad ste vi izgleda odrastali,bio je taj steak burger marketing man...nek njega pitaju,tko je bolji,on ili MJ,pa ces cuti odgovor...samo vi nastavite dalje,lol,šta mene briga,samo bez vrijeđanja,molim,vi nabrajajte svoje,ja ću svoje,nema problema :)

 

edit;jedno pitanje,koliko vas dvojica imate godina??to može sve reći,ja mislim da nijedan nema više od 25,max,ali eto...

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.10.2014 13:22 (johnyaces777).
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice