5.1 zvuk sa TV-a na kućno kino.. molim pomoć

poruka: 1
|
čitano: 3.332
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
offline
5.1 zvuk sa TV-a na kućno kino.. molim pomoć

Pozdrav,

 

Dakle situacija je slijedeća.

 

Imam kućno kino samsung ovo ovdi, Tv sony ovaj, MAXtv, Playstation 3, i Pc. Sve to skupa zajedno je spojeno na slijedeći način:

 

Playstation, PC i maxtv su spojeni sa TVom HDMI kablima. Kućno kino spojeno je (samo zbog zvuka) optičkim .Sa kompa na tv imam sliku, ali nemam zvuk, vjerojatno zbog radeona HD5570 (čitao sam nešto o tim problemima, ali nije mi potreban zvuk, samo video na TV, i to radi.)

Kućno kino ima samo optical in i HDMI out. E sad, kad je spojeno kućno kino optičkim imam zvuk sa TV-a i plejke, ALI!! samo subwoofer i prednji lijevi i desni. Centralni i rear lijevi i desni uopće ne rade. Međutim, kad preko tog istog kućnog kina stavim neki DVD (spojim scart na tv zbog slike, inače je otpojen) onda se čuju svi zvučnici normalno.

 

Proveo sam pola nedjelje igrajući se kombinacijama ko nik praskaton, ali iskombinirali nismo ništa. U postavkama kućnog kina namješteno je da se korise svi zvučnici, ali koriste se (spomenuto iznad) samo kad je u DVD načinu rada. Kad je u načinu rada D.IN (što je oznaka za direct audio in) rade samo na gore spomenuti način (ne rade kako se to od njih traži).

 

Molim pomoć....

 

p.s. maloprije spojen samo playstatin sa optičkim na kućno kino, rezultat je isti. centralni i dva rear ne rade. Kućno kino ima zadnji dostupan firmware.

 

zavaljan u blato
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice