Brisanje vlastitih postova zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.013
|
moderatori: F1-IVO, Danny_HR
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan
Jedan mali prijedlog za bug forum

ovako jučer mi se desio problem kad sam piso da mi je došo dupli post neznam zašto (komp poludio valjda) i bilo bi dobro kad bi se uvela opcija za izbrisat vlastiti post (koliko ja znam toga nema) da i mi sami obični smrtnici možemo izbrisati samo vlastite postove a ne samo modovi (ako mogu uopče i oni izbrisati svoj)

eto toliko od mene

2 godine

dobar prjedlog slažem se u pot punosti to bi meni često dobro došlo

michael
3 godine

mislim da je ta mogućnost editiranja sasvim dovoljna..

ti izbrišeš svoj post,a pet ljudi te citira..

4 godine

Super bi to bilo kad to ljudi nebi zolupotrebljavali. Naime, teško je definirati kad netko briše post zato što je dupli i kad netko briše post zato što je napisao glupost zbog koje su ga ljudi ismijali. Dakle, mislim da se ova opcije neće implementirati baš zbog toga.

Sve 5 za slučajni dupli post, ali baš zbog ovog drugog slučaja na većini foruma nije dozvoljeno brisanje vlastitih postova.

Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha
3 godine
moderator

Uvijek mozes editirat svoj post a ako si slucajno napravio dupli post slobodno prijavi sam sebe i obrisat cu ti ga. Naravno neces dobit nikakav kartonCool.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
3 godine
RE: Jedan mali prijedlog za bug forum
coder_ kaže...

Super bi to bilo kad to ljudi nebi zolupotrebljavali. Naime, teško je definirati kad netko briše post zato što je dupli i kad netko briše post zato što je napisao glupost zbog koje su ga ljudi ismijali..

možeš samo molit boga kad se ujutro probudiš, da ti nisu citirali post...Namigiva

3 godine
moderator

Eh sad sam vidio da takva tema postoji pa ce i ova pod kljuc.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice