Fighting Igre

poruka: 16
|
čitano: 2.267
|
moderatori: DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Fighting Igre

Ja mislim da je svatko od nas igrao makar jedno fighting igre iako kažu da je marvel vs capcom 2 najbolja fighting igra svih vremena ja mislim da je tekken 5 najbolja fighting igra ja i moji frendovi smo igrali dan i noć tu igru

3 godine
neaktivan
Fighting Igre

Mortal Kombat.

Koja pila? Naravno,motorka.
4 godine
Fighting Igre

Mortal Kombat FTW!!!

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
3 godine
RE: Fighting Igre
Koja_pila kaže...

Mortal Kombat.

jbte kad sam to igra u igraonici po cili dan
bia sam definitivno najjaći
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
3 godine
Fighting Igre

nije pravi gamer onaj koji nije odrasta uz mortal kombat lol

3 godine
Fighting Igre

Mortal Kombat je meni jedna od losijiih fighting igara, naravno igrao sam je u vrijeme kad sam igrao i street fighter 2, koji je meni bio dosta bolji, al ovo kasnije kad je doslo na PlayStation to vise nije bilo to, tuce su bile previse spore i nisi mogo pravit neke dobre Combo-e, definitvno mi je najbolja Tekken 5, zasad, to sam igrao ko lud protiv frendova, iako nisu imali sanse Smijeh Jos mi je dobra i Virtua Fighter opcenito, jer kod te tuce moras znat poteze kako treba, a nema samo trljanja po gamepadu

3 godine
Fighting Igre

od Mortal Kombat-a volim igrati samo one stare igre one za super nintenod i 4 za ps1 (ima i za komp i n 64) ove novije izbacili u osnovne igraće likovi idu nekako sporo... zato baš i nevolim igrati tu igru

3 godine
Fighting Igre

ovo sam našao na youtube najbolje fihgting igre

http://www.youtube.com/watch?v=aMfZQFckOE0&feature=related

4 godine
Fighting Igre

Najbolja fighting igra je Street Fighter i naravno Double Dragon!

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
3 godine
protjeran
Fighting Igre

dobar je onaj Mortal Kombat Armagedon

al najbolje od najboljeg je sve od Tekken-a 3 pa nadalje

AMD Athlon X2 7750BE 3.2Ghz, XFX HD4850, 4GB Crucial 800Mhz, Creative Labs Audigy4, ASRock 780GM, Tagan SuperRock 400W
4 godine
Fighting Igre

Sve druge se mogu sakrit od Street Fightera 4. Čim sam zaigrao igru sam se zaljubio, jednostavno je predobra.

Kućište: Coolermaster CosmosS/ PSU: Corsair TX650W/ MB: Asus P5Q Pro/ CPU: Intel C2D E8500/ GPU: XFX Nvidia GTX 260 black edition/ Memorija: 3X 1GB KINGMAX PC6400/ Monitor: Samsung T200/ HDD 1. WD 120 GB, 2. Seagate 320 GB, 3. Samsung 1 TB
3 godine
Fighting Igre

Street Fighter 4 je najbolja tuča u posljednjih 10 godine ( SF3 je izašla prije 10 i kusur :P ), stvarno nisam očekivao da će biti tako dobro skrojena. Mortal Kombat 2 i 3 su bile zakon, ali ove nove su katastrofa. VF5 je najbolja (prava) 3D tuča.

3 godine
protjeran
Fighting Igre

pa najbolja igra je mini motal combat

3 godine
Fighting Igre

Meni je najbolja Tekken 3, al kad se počne igrati Street Fighter 4 za PC, bit će koljaže online i offline.

3 godine
neaktivan
Fighting Igre

Čeka se Street Fighter za PC, nadam se da će mi postat nova omiljena fighting igra :)

Trenutno su mi najbolje fghting igre Mortal Kombat Trilogy ( Nintendo 64 ), Killer Instinct Gold ( Nintendo 64 ) i Tekken 3 ( PSX ).

Gaming Portal Hrvatske Cyber Lige - www.hcl.hr
3 godine
neaktivan
Fighting Igre

Znam da će te se sad tu zgražat, ali da ne ponavljam koliko je street fighter 2 dobar, reći ću da sam poprilično uživao u dragon ball - u (budokai3). Blia je brza, zabavna... uglavnom sve što od jedne igre očekujem.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice