Internet osnovno ljudsko pravo

poruka: 5
|
čitano: 653
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Internet osnovno ljudsko pravo".
2 godine

je je svačije je pravo,samo što ima pojedinaca koji pišu svakakve nebuloze samo da se zna za njih,tražiš neki stručni članak a google ti izbaci biljardu nepotrebnih informacija koje su pisali osobe koje neznajiu koliko je 2+2,prije sam znao tražiti neke članke o stvarima koje me zanimaju i na kakve sam samo tekstove nailazio,sada je bezbroj informacija i sadržaja besplatno,ali kad tad će se to početi naplačivati

isti dan otkaz i žuti
3 godine
protjeran

Samo nek se oni žale na osnovna ljudska prava... Neka pogledaju još kako su odg na pitanje: što nas najviše smeta u vezi interneta... lol Fraud (eng. navlačenje, prijevara) jedna trećina od jedne polovine glasova

S aspekta glasovanja ovo je čisti apsurd:D S aspekta glasovanja ovo je čisti apsurd:D
she caught me off my guard amazes me the will of instinct
3 godine
RE: Internet osnovno ljudsko pravo
blackalbum kaže...

je je svačije je pravo,samo što ima pojedinaca koji pišu svakakve nebuloze samo da se zna za njih,tražiš neki stručni članak a google ti izbaci biljardu nepotrebnih informacija koje su pisali osobe koje neznajiu koliko je 2+2,prije sam znao tražiti neke članke o stvarima koje me zanimaju i na kakve sam samo tekstove nailazio,sada je bezbroj informacija i sadržaja besplatno,ali kad tad će se to početi naplačivati

slažem se s tobom, a ima takvih stvari i na ovom forumu  Cool

2 godine
RE: Internet osnovno ljudsko pravo
robisierra92 kaže...
blackalbum kaže...

slažem se s tobom, a ima takvih stvari i na ovom forumu 

Cool

sve to stoji sto ste vi rekli ali jednom kada se pocne naplacivati niko to vise nece koristit   npr trebati informacija o nekoj firmi dali ima u hr upises u gugle i onda te trazi 1 euro da ti da rezultate i ti mislis da je to ok. vise treba uvesti kontrolu nad nepotrebnim otvaranjem stranica odnosno da se stranice koje se ne mijenjaju vise od 6 mj automacki brisu pa ce biti i manje gluposti na netu, wikipedia je recimo stranica koju svatko moze uredit i dodati clanak za tocnost nitko ne odgovara na tebi je da vijerujes ili ne. i sve se naplacuje samo ne krajnjem korisniku osim prometa koji bi takoder trebao biti besplatan s obzirom na broj reklama i pop upa-

borg
2 godine

Kao što je i hrana i voda a to izgleda kao ni internet nije dostupno svima... Dajte vi ljudima priliku za preživljavanje a ne facebook 24h na dan...VičeViče

www.val.hr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice