Macovi – u iščekivanju Liona

poruka: 11
|
čitano: 881
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Macovi – u iščekivanju Liona".
3 godine
Re: Macovi – u iščekivanju Liona

A jel ima konkretan datum za izlazak Liona? 

Inace ovo je sasvim logicno i bilo je za ocekivati.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
4 godine
Mitsuoka kaže...

proglašavam flame war otvorenim {#}

tuzno ali istinito! valjda 99% topica o appleu zavrsi tako! :)

ne zna se tocno datum, ali obzirom da golden master beta jos nije izasla, a tek jedno 2 tjedna nakon nje izadje sluzbena verzija, rekao bih da ce biti u drugoj polovici srpnja! 

2 godine
neaktivan

Hmm, baš me zanima hoce li išta još novog doc osim procesora na Airu i Miniju. Samo se nadam da ne maknu posebne graficke i ostave sve samo na integriranom Intelovom rješenju kao što su to ucinili s 13" MacBook-om.

Još više od toga me zanima što ce biti i kada ce više izaci nove verzije obicnog plasticnog MacBooka i Mac Pro-a, ni jedan ni drugi vec prilicno dugooo nisu obnavljani.

Ovo da cekaju Lion je sasvim logicno.

Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
4 godine
alen-c kaže...

Hmm, baš me zanima hoce li išta još novog doc osim procesora na Airu i Miniju. Samo se nadam da ne maknu posebne graficke i ostave sve samo na integriranom Intelovom rješenju kao što su to ucinili s 13" MacBook-om.

Još više od toga me zanima što ce biti i kada ce više izaci nove verzije obicnog plasticnog MacBooka i Mac Pro-a, ni jedan ni drugi vec prilicno dugooo nisu obnavljani.

zadnja verzija pro-a je izbačena negdje početkom godine (veljača?)... tako da to baš i nije "prilično dugooo"

Silence! I Kill You...
2 godine
no name kaže...
alen-c kaže...

zadnja verzija pro-a je izbačena negdje početkom godine (veljača?)... tako da to baš i nije "prilično dugooo"

Mješaš modele.

Govori o obicnom Macbooku i Mac Pro-u (dakle deskptop inacici), a ne Macbook pro-u koji je izašao u veljači.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 10:43 (mighty99).
14 mjeseci
neaktivan
Mitsuoka kaže...

ne bi ga bilo da oni kojima se ne svida mac i apple opcenito ne trolaju previse, ko voli nek izvoli

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 11:13 (neznam_ime).
2 godine
neznam_ime kaže...
Mitsuoka kaže...

ne bi ga bilo da oni kojima se ne svida mac i apple opcenito ne trolaju previse, ko voli nek izvoli

Ma problem su i Fanboyi isto koji ga veličaju do neba... Tako da su krivi i jedni i drugi {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja
18 mjeseci

Apple je religija XD

2 godine
gringo88 kaže...

Apple je religija XD

Eto bas to govorim ali necemo sad 

2 godine
neaktivan
Mitsuoka kaže...
neznam_ime kaže...
Mitsuoka kaže...

Ma problem su i Fanboyi isto koji ga veličaju do neba... Tako da su krivi i jedni i drugi  {#}

Ne želim poticat opet besmislene rasprave, ali procitaj malo komentare tzv."jabucara" pa i mene u ovoj temi, pa reci

gdje ga velicamo? S druge strane par ostalih postova je tu tek toliko, bez neke veze s temom.

Problem je što je postalo "cool" napadati jabuku i kad razlog postoji, ali i kad ga nema.

Osobno ne zanima me previše Acer Predator G5910 pa sam tu vijest samo procitao, a ne i komentirao.

Pa mi nije jasno zašto netko koga ne zanima Apple ili ga živcira ima potrebu komentirat svaku vjest o Appleu.

Rijetko ce neki Apple fanboy uskocit u temu koja nema veze s Appleom (osim ako nije u vezi s Androidom

koji se automatski u svakoj raspravi usporedi s iOS-om ili ako nije neki uređaj koji direktno konkurira ili

lici nekom od Applea), ali redovito se događa da netko tko inace ne voli Apple nabaci u svakoj temi o Appleu neki

zajedljiv komentar. To je ono što primjecujem.

U svakom slucaju, nadam se da nece i ova tema poci u krivom smjeru...

No dosta off topica, ono što sam mislio kad sam napisao Mac Pro je Mac Pro kao što je netko vec napisao,

a ne Macbook pro. Ako ce se držati uobicajenog rasporeda, Mac Pro bi trebao doc ili sad na ljeto ili najkasnije do zime.

S druge strane Macbook je trebao vec davno bit obnovljen, baš me zanima hoce li tu doc do nekog redizajna.

Mogli bi bar stavljat standardno 4GB RAM-a, sadašnjih 2Gb djeluje malo u današnjim uvjetima.

Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
2 godine

Nebitno, svaki komentar će biti krivo shvaćen i onda će bit sranja. Zaboravi da sam ista komentirao.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice