HTC Desire 820 touch screen problem

poruka: 2
|
čitano: 2.526
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
offline
HTC Desire 820 touch screen problem

Pozdrav ljudi,

 

imam problem već duže vrijeme s mobitelom HTC Desire 820. Mobitel uredno radi ali kada se ugrije (na suncu il prilikom dužeg rada) touch screen ne hvata kako treba. Mjenjao sam ekran i touch sam i mislim da sam napravio jednu pogrešku. Na slici se vidi siva traka kojem su preljepljeni flex kablovi touch screena i lcd-a. Tu traku sam bacio jer sam cijelo gornje kučište mobitela mjenjao, a novo kučište tu traku nije imalo priloženo. Želim čuti vaša mišljenja dal je moguće da nedostatak te trake stvara smetnje kada se mobitel ugrije. Probao sam umjesto te trake staviti kapton traku, mrvicu je bolje ali i dalje pri zagrijavanju touch ne radi ispravno. Pod terminom "ne radi ispravno" mislim na to da više puta treba stisnuti na jedno mjesto na ekranu da touch uhvati dodir. 

 

Dal netko zna naziv te trake? Dal je moguće što drugo staviti? 

 

Hvala :) :)

 
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
offline
HTC Desire 820 touch screen problem

Iako nitko nije odgovorio niti se upustio u raspravu o navedenom problemu, uspio sam saznati naziv trake. Ako neko bude imao sličan problem il ako bude trazio naziv trake, evo linka u nastavku:

 

http://www.ebay.com/itm/New-5mm-Silver-Double-Sided-Conductive-Cloth-Fabric-Tape-LCD-Phone-EMI-Shield-/322107156933?hash=item4aff1529c5:g:NUgAAOSwubRXNZfG

 

Pozdrav svima 

 
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice