NOKIA Lumia 735

poruka: 3
|
čitano: 1.504
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
offline
NOKIA Lumia 735

Ima li još koji early adopter Lumija koje još nisu stigle službeno kod naših domaćih teleoperatera, i pritom je na VIP mreži? {#}

Imam ga par dana i malo sam se pomučio da mi proradi internet, otkrio sam da je caka u APN postavkama koje nisu bile naštimane jer mobitel nije brandiran smećem teleoperatera.

Koga zanima može mu koristiti ovaj link http://forum.vip.hr/t5/VIP-NA-BONOVE/Vip-APN-postavke/m-p/48381#U48381

 

Trenutnu prepreku koju imam je da mi mobitel ne skida/učitava podatke pri 4G brzinama, a živim u jednom od gradova u kojima je uveden 4G. Promet mi je na razini HSPA+ verzija 7 prema ovom opisu i test koji sam proveo http://telecomtalk.info/difference-between-g-e-3g-h-4g-symbols-we-find-out/121666/ i nemogu se puno žalit, brzina je solidna, toliko da se raspitujem ovdje prije nego se budem žalio VIPu, a moglo bi proć dosta vrimena do toga.

 

4G mi ne funkcionira, možda L735 VIP još službeno ne podržava, možda zbog drugih razloga zbog VIPa, postavke su namještene po uputama s neta proslijeđene od VIP podrške, još samo valjda čekam blagoslov VIP da mi proradi 4G {#}

If it can't be my design, this is my line.
 
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: NOKIA Lumia 735
Trebaš imati aktiviranu opciju 4G na svom broju kako bi radilo.
15 godina
offline
NOKIA Lumia 735

Punjač za Nokia Lumia 735 je 3.8V, ali me zanima i amperaža. Na original punjaču koji je došao s ovim uređajem ništa ne piše. Od koliko je Ampera ovaj punjač?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice