Otvoreni novi Counter strike Source serveri

poruka: 65
|
čitano: 21.887
|
moderatori: DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
protjeran

85.25.77.213:27022 CRO Fighters

85.25.77.213:27015 CRO Bullet

sta se tice servera stvarno je super nema ni C od citera stalno netko od admina gore! Dodite na najbolji Cro CSS server!!!

I jos nesto ako itko treba orginalni cd key, steam ili sl. neka mi se javi na pm!!!Cool

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
3 godine
protjeran

e sad da nema chitera to su lazi igram 8 godina css i nemos tako nesto reci...2 godine na cro serverima(1.5god cro rampage)

q6600(3.420ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula
3 godine
protjeran
RE: Otvoreni novi Counter strike Source serveri
gujarroba kaže...

e sad da nema chitera to su lazi igram 8 godina css i nemos tako nesto reci...2 godine na cro serverima(1.5god cro rampage)

ako ti nesto smeta npr citeri kupi steam i igraj, ma kako da bude citer kad 90 % na tom serveru su admin ( koji ne bi smeli imati cit ) !!
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
3 godine
neaktivan

lol ovo je smjesno ja bio jednom na bullet server i glavni admin mi kaze da ugasim anitflash i popijem ban tamo su takve nubine da se ni ne isplati ici igrat

3 godine
neaktivan

Ne pričajte gluposti na Cro Bulletu ni jedan admin nije koristio CHEATEVE a za sve koji su dobili bann dobili su ga opravdano a svi oni koji misle da su ga dobili bezveze neka dodju na novi CRO BULLET server IP adresa je 78.159.115.179:27015

Alanmrc981
3 godine
neaktivan

A ti   Avantgarde ne postoji u RH veći cheater i vece smeće od čovjeka i nemoj se čudit šta kod mene na serveru nečeš biti dok sam ili ja živ ili dok postoje moji serveri i mojih prijatelja

POZZ OD GLAVNOG BULLETA ALAN

Alanmrc981
3 godine
protjeran

evo da dodam ip jednog izvrsnog servera, admini uvijek prisutni, organiziraju se cw, sve u svemu izvrsan server

ip :  78.159.115.179:27015

Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;) da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
2 godine
neaktivan

MOZE MI KO DAT IP OD SVIH CRATIAN DETHRUN SERVERA KOJE IMA

miha
4 godine
neaktivan

NA vecinu server mi se pokaze greska "Steam Authentication Failed". Jel trebam originalny cd-key za to ili sto? Molio bih ^^

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
3 godine
protjeran
avantgarde kaže...

lol ovo je smjesno ja bio jednom na bullet server i glavni admin mi kaze da ugasim anitflash i popijem ban tamo su takve nubine da se ni ne isplati ici igrat

Tako je istina isto i meni ne isplati se tam igrat Izlanuo se

Za volanom guja a u krevetu oluja!
2 godine

Alo kakve droge uzimate ocu i ja,to su smece od servera,kad godi dodem igrat u roku 2 min popijem ban ,radi navodnog cita,kojeg naravno nemam,tako da bjezite od tih servera,ako ocete igrat imate Nemessis di se igra dobar css.Ali naravno velika vecina s ovih navedenih neide na njega jer ce u roku 1 min reci da su samio citeri na serveru Rofl...Uostalom picite mixeve warove jebo pub:D

CHE
2 godine

Pozdrav svima

Evo da i ja objavim da sam otvorio dva nova servera:  CRO-Stridon Public Server  na ip: 80.109.67.76:27015

CRO-Stridon GunGame  na ip: cro-stridon.gotdns.org:27015

Tko ima volje i želje nek nam se priključi u igri

3 godine

e ovako ja igram prvi put counter strike source online znam da trebam konzolu otvorit pa upisat ip ali kako sta treba prvo napisat open ili ??

4 godine
Lacoste kaže...

e ovako ja igram prvi put counter strike source online znam da trebam konzolu otvorit pa upisat ip ali kako sta treba prvo napisat open ili ??

connect ***.***.***.***:****

zvjezdice su ip servera

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
2 godine
neaktivan

e sta ak ocu kupit pr steam od tebe kak bih ga ja dobio i kak bi ga platio. Hajdemo rec da se zanimam za taaj steam e i da kolko bi kosto

ADSADAWd
2 godine

217.118.24.60:27037 *CRO*-BULLET-public server=FBG=

Sto ce tice server nema ni C od citera stalno su gore admini.Ako vam nesto nije jasno posijetite nas sajt i javite se na serveru zarko vas ocekujemo s pozdravima i sl.

Ako vam treba cd key,steam (stim) javite se na serveru glavnom adminu eraser,a ako njega nema mozete i drugim adminima pisat ce vam reklama na server...

I jos nesto CITERE NE DOLAZE NA SERVER server is non-steam.............( NOVI SERVER )

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2010 15:31 (domba3).
2 godine
neaktivan

NOVI CSS HRVATSKI SERVER 78.46.21.212:27012 SA NAJBOLJIM MAPAMA KAO STO JE DE_DUST 2 I JOS RAZNE DRUGE... MOLIMO SVE ZAINTERESIRANE I SVE LJUBITELJE CSS IGRE DA NE PROPUSTE OVAKVU PRILIKU.... S POSTOVANJEM ADMIN SERVER PIXA... POZDRAV

2 godine
neaktivan

Novi server CSS 192.168.1.2:27015

2 godine
neaktivan

EVO JOS JEDAN 78.159.107.45:27015

AMG
2 godine
neaktivan

PRODAJE LI IKO STEAMM ORGINAL ILI OBICNI Iznenađen

2 godine
neaktivan

Eclipse public server

http://www.eclipse-clan.net

Server status:

Nonsteam

IP:217.26.212.50:27080

zblock 4.4

Rank status

FBG on  (http://www.finalbattleground.com/)

Server je star cca 7 dana

Primamo admine (vise informacija na stranici klana)

Kao sto rekao server je tek online 7 dana trenutno nema igraca , pa vas pozivamo na probu servera te da nam kazete vase misljene o njemu tako da ga poboljsamo ako je to potrebno.

[url=http://www.gametracker.rs/index.php?page=server_info&ip=217.26.212.50:27080][img]http://www.gametracker.rs/banner1.php?color=crvena&ip=217.26.212.50:27080[/img][/url]<br />
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 16:14 (SuSpect).
2 godine
eraser72@live.com to ti je msn tu se JAVITE ZA STEAM
4 godine

koji su ovi iz [dp] clana na CSS serveru debili to je strašno..

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 15:35 (nixass).
23 mjeseca
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.6.2010 20:01 (T0mis4v177).
23 mjeseca
neaktivan

cek 

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.6.2010 20:00 (T0mis4v177).
23 mjeseca
neaktivan

Pridruzite na se na novom serveru 

193.9.21.30:24065

7/24....

3 godine
nixass kaže...

koji su ovi iz [dp] clana na CSS serveru debili to je strašno..

Bio sam u Dp-u i izbacili me a niasm imao chat koji noobovi! Bellman najveci

ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
22 mjeseca
neaktivan

zna li tko nekakav zombie server a da je hrvatski?

15 mjeseci
neaktivan

kako mi nece prihvatiti IP na CS source ???????

elmedin
22 mjeseca

Ajmo otvorit Bug server 1 i Bug server 2, i tam cemo svi igrati ne ovak stotine hrv. servera a ekipa rastrkana i za sve te servere jel trea key, kaj se keyevi dijele besplatno ili...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice