Worms: Clan Wars

poruka: 2
|
čitano: 691
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
offline
Worms: Clan Wars

Ako ste barem jednom krajičkom oka bacili pogled na bilo koje 2D Wormse, već znate što možete očekivati u ovoj igri - zabavno napucavanje na poteze s malim crvima i bizarnim oružjem, poput ovce koja eksplodira ili svete granate koja zapjeva 'aleluja' prije nego raznese dobru količinu mape. Koristeći bazu prošlogodišnjeg Worms: Revolutiona, Clan Wars ponovno baca malo začina na klasični 2D gameplay s mehanikom fluida koja je ovaj put obogaćena s Water Pack gadgetom, vrstom Jet Packa koji prilikom leta ispušta vodu.

 

Osim fizike prepisan je i sustav klasa iz prethodnika. Tako ponovno za svakog crva možemo odabrati jednu od četiri dostupne klase, a svaka od njih se razlikuje po brzini kretanja, jačini nanošenja štete te nekim posebnim svojstvima. Soldier klasa, primjerice, može detonirati bačene bombe prije isteka timera, Scout prelazi preko mina bez da ih aktivira, Scientist pri početku svoga kruga ozdravlja okolne suborce, a Heavy najjače eksplodira prilikom pogibanja. I to su samo neki od primjera različitosti klasa koje su u Clan Warsu dodatno balansirane po uputama zajednice igrača.

 

No Wormsi su najzabavniji kad se igraju protiv stvarnih protivnika, a Team17 je fokusirao većinu svojih snaga upravo u stvaranje snažne zajednice online igrača. U standardnom Online Multiplayer dijelu igre možemo zaigrati mrežno protiv drugih igrača u Deathmatch i Forts modovima. Budući da je ovo igra na poteze, bilo kakav lag neće utjecati na meč, čineći ovo zapravo jednom od najpravednijih igara što se tiče mrežnog natjecanja. Osim toga, pronalaženje protivnika je dosta brzo, lobiji su kvalitetno dizajnirani, a mogućnost kreiranja borbi sa specifičnim pravilima i "začinima" pomaže učiniti mečeve uvijek svježima i zanimljivima.

 

I dok je standardni Online Multiplayer odlična povremena razbibriga, Team17 bi vas svih najradije vidio kako formirate klanove i borite se za prevlast u novom Clan Wars modu. Tu možete kreirati svoj vlastiti klan s unikatnim emblemom i izgledom crva ili se pridružiti nekom od već kreiranih timova u njihovoj borbi za globalnu dominaciju. Velika stvar je i povratak WormNET-a, putem kojega možete ćaskati s kolegama iz klana i drugim igračima prije mečeva. Ta klanska komponenta integrirana u igru dobra je ideja, a podjednako je dobro i izvedena. Jednostavno i pregledno daje vam uvid u sve bitne statistike vašeg klana, poput toga koliko je poraza, a koliko pobjeda zabilježio u službenim mečevima i koliko je neprijateljskih crvića pritom ubio.

 

Dio teksta sa HCL recenzije.

Isplati se probati a ni nekosta puno na steamu popust oko 70 kn {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
offline
Worms: Clan Wars

Ljudi, el igra ko ovo? 

 

Htio bi kupiti neku Worms igru ali ne znam koju?! Kakva je ova po pitanju MP-a recimo? Dal ima igrača?

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice