Bok svima, hostam server WoW Wrath dosad nemam igrača ali tražim ih i GM-ove tako da prvi igrač koji dođe će bit GM,a nakon njega prva 2 mozeju birat između 3 nagrade. stranicu nisam dovršio,server je na hamachiju jer ima previše portova za otvaranje,zasad je samo WoW The Burning Crusade hostan ali za 1mjesec ce bit i Wrath Of The Lich King...tko želi doć nek mi pošalje mail na:
bakulaunimatrix001@gmail.com ----- za kreaciju accounta
/ovi serveri nemaju password/
hamachi server:
WoW Wrath#01
password: Nema ga
WoW Wrath#02
WoW Wrath#03
Napomena: ako je 1 server pun, a nije zasad odite na WoW Wrath#02 ili ako je drugi pun onda na treći, Web stranica u radu tako da trebate poslat mail.(ovaj server je Blizzlike)
Uživajte
WoW Wrath privatni server
- poruka: 5
- |
- čitano: 1.333
- |
- moderatori:
DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
toliko nas pravi privatne servere...
ja i par frendova isto radimo na jednom, ulozili smo oko 150.000kn u kompove, agregatore (nesmije da nestane struje) posebnu sobu, par internet providera (nesmije da nestane veza)...
i vec 3mjeseca radimo na rjesevanju gresaka, jer nezelimo toliko potrositi na lansiranju servera koji je full buged kao wow scape ili nesto tako...
toliko nas pravi privatne servere...
ja i par frendova isto radimo na jednom, ulozili smo oko 150.000kn u kompove, agregatore (nesmije da nestane struje) posebnu sobu, par internet providera (nesmije da nestane veza)...
i vec 3mjeseca radimo na rjesevanju gresaka, jer nezelimo toliko potrositi na lansiranju servera koji je full buged kao wow scape ili nesto tako...
ak trebate kontaktirajte mi na:
msn - unimatrixbax@hotmail.com
E-mail - bakulaunimatrix@gmail.com
ev ti moj msn pa da se dog oko acc amer95_skem@hotmail.com
sad trenutno tražim nekog da mi hosta server treba 9 portova otvorit ako tko zeli ili bi mogo 24/7h server hostat na 2-3 mjeseca neka se javi može bit admin ili GM na serveru.