Plaćanje putem SMS-a

poruka: 3
|
čitano: 1.865
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
neaktivan
offline
Plaćanje putem SMS-a

Pozdrav!

 

Razvijam aplikaciju i želio bih da mi korisnici plaćaju putem SMS-a. Dakle, za svaki poslani SMS da se s njihovog računa na mobitelu skine određeni iznos i prebaci meni, kao što je implementirano za npr. plaćanje parkinga.

 

Pronašao sam temu iz 2012., zanima me ima li nekih novih informacija u međuvremenu?

https://www.bug.hr/forum/topic/internet/placanje-putem-mobilnog-telefona/161108.aspx

 

Kod nas ovu uslugu nudi ova firma:

http://www.nth-media.hr/

ali za ono što meni treba je to preskupo. Postoje li kakve kvalitetne alternative? Imate li iskustava iz prve ruke, je li tko to implementirao/koristio?

 

Hvala

 
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
offline
Re: Plaćanje putem SMS-a

Ne znam puno o tome i implementaciji, ali ono što znam je da je skupo. A to se i vidi iz par igara i kad plaćaš SMS-on za isti novac dobiješ drastično manje toga, primjerice, u WoT-u sam vidio da kad plaćaš SMS-om dobiješ možda četvrtinu onoga što dobiješ nekim drugim načinom plaćanja.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
8 godina
neaktivan
offline
Re: Plaćanje putem SMS-a

Koliko ja znam svaka firma koja daje broj telefona(provajder valjda), da se tako izrazim, kao npr. u Bosni BH Telecom, trebali bi da imaju tu mogucnost... 

Tako da, pokusaj preko njih, moraju i oni imati tu mogucnost... EDIT: Ne preko BH Telecoma, nego nekog TELECOMA iz tvoje drzave :)

A dalje vjerovatno kada bih spomenuo da ti to treba za igru ne bi morao pisati kod za SMS u igri, mogao bi napraviti jednostavno neko dugme "Mobile payments" i klikom na to da ti otvara web browser i odvodi te na stranicu za placanje koju bi trebao dobiti od davatelja usluga mobile paymenta... A poslije bi vec mogao uraditi i to da imas sve unutar aplikacije...

A i probacu ti naci source code za ovo tkd. :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2018 10:43 (Dr.Atom).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice