SanDisk microSD 64gb-problem

poruka: 2
|
čitano: 865
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
offline
SanDisk microSD 64gb-problem

pozdrav, putem e-baya sam kupio gore navedenu microsd karticu. Kada sam je umetnuo u računalo formatirao sam je, formatirala se u xFAT format.
Prebacio sam dokumente koji mi trebaju za korištenje na pametnom telefonu Samsung Galaxy S III. Kada sam ubacio microSD karticu u uređaj, uređaj ju je uredno "pročitao"
svi dokument rade kako spada no problem nastaje kada stavim reprodukciju mp3 datoteka u Music Player.
Većina njih se ne može pokrenuti odnosno uređaj kaže kako softver nije kompatibilan s vrstom datoteke.

Pokušao sam formatirati u razne formate ali me uvije vraća na xFat.
Kada formatiram u NTFS ili pak FAT32 sa softverom poput EaseUS Partition Master 10.1, računalo ne želi kopirati mp3 datoteke na microsd karticu.
Posjedujem Windows 7 ultimate na prijenosniku.

Da li postoji koji program ili postupak s kojim mogu riješiti ovaj problem, ili sam jednostavno kupio "nevaljalu" microSD karticu ?

Hvala

 
0 0 hvala 0
10 godina
offline
SanDisk microSD 64gb-problem

Ukratko vaša je za - smeće ..

Da, kupio sam baš san disk ultra XC1 prije par dana 64 GB i nakon što je smartphone prepoznao istu i ubacio android file-ove na nju ona - riknila .. Iako u nekim programima "prolazi format" zapravo se ne dogodi ništa, file-ovi ostaju na njoj (oni koje je smartphone upisao prvih minuta korištenja nakon kupnje) a svaka datoteka bilo od strane telefona ili PC-a tobože "ostane" na njoj ali kad se ista izvadi i opet spoji datoteci ni traga ili ako se nešto prebaci, bilo film ili slike uredno se vide kao da jesu na kartici i pri pokretanju redovno se javlja greška o koruptiranosti filova koje naknadno stavim ..

Zbog lažnog predstavljanja kartice u smartphone-u nisam ni u ludilu mogao pomislit da su mi u VIP trgovini zapravo prodali mačka u vreći .. Kako živim na otoku moj bijes je time veći jer mi se ne isplati samo zbog kartice na kopno a ponuda preko Njuškala blago rečeno - nikakva - Nađem idiota koji mi traži da prvo uplatim pa da onda šalje karticu koju prodaje "čak" 120kn !!!! Naravno da ne pristajem .... Ili se redovno prodaju "nove" ali naravno izvađene iz ambalaže .. moš mislit ..

 

Zaključak -

 

Nikad ne kupovat preskupe - prebrze ili kartice velikog kapaciteta ,ako vam one iz nekog razloga nisu pod obavezno potrebne, ma od kojeg proizvođača bile jer su one po prirodi - isto smeće,

Dakle imaju itekako ograničen broj upisivanja a ako nemate sreće uredno će krepati i kao nove pa bi ih pri kupnji ,kad bi bilo moguće, trebalo ubacit u smartphone te okinit koju sliku i spremit na istu .. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2017 10:30 (W2000).
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice