WiFi router problem

poruka: 3
|
čitano: 3.653
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
offline
WiFi router problem

Dobro jutro/dan/vecer.Imam problema sa wifi routerom tehnicolor TC7200.Ne radi mi dugme za wifi,lampica se ne pali.Radio je normalno i nakon jednog gasenja nije se htio upalit.Imam 3 kompjutera na kabal spojene,sve normalno radi,samo wifi nece da se upali.Molim vas za pomoc ako se moze rucno popravit,da ne moram nosit serviseru ili novi uzimat.Hvala unaprijed :)

 
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
offline
WiFi router problem

trebam pomoć ;) imam problem sa wirellesom na laptopu,spojen je na wiifi router i gubi mi se veza a neznam zasto,npr. signal mi ne prijeđe dvi crtice nikako i gubi mi se veza,do prije dva mjeseca nisam imala nikakvih problema,mislim da nije problem do routera jer preko mobitela mi se normalno spoji i signal je pun.

hvala!

 
0 0 hvala 0
10 godina
offline
Re: WiFi router problem

probaj instalirati "inSSIDer" pa pogledati ima li jačih signala  koje laptop čuje i uporedi snagu tih signala prema snazi svog rutera...

...često su se žalili i na neke mobitele koji ako su blizu mogu dosta smetati. Inače svakodnevno se povećava broj wifi korisnika tu spada i smartfon a wifi veza je za razliku od lan-kabla osjetljiva na smetnje.

Možda bi mogla pronać neki kanal koji ima manje korisnika pa ruter podesiti da bude fiksno na tom kanalu.

Napomena, smetnje  mogu utjecati i na ruter pa tvoj signal laptopa slabije čuje pa i tamo provjeri snagu ometajućih signala.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice