Domaći startupi - ključne stvari

poruka: 2
|
čitano: 1.691
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
offline
Domaći startupi - ključne stvari

Pozdrav svima!

 

U poslijednjih par dana primjetio sam relativno negativne komentare vezane za domaću start-up scenu pa me zanima koji su po vama ključni elementi za korištenje određene aplikacije (u ovom slučaju mislim prvenstveno na web). Naravno, pod ključne elemene podrazumjevam relativno dobar UI/UX i ispravnu funkcionalnu stranu aplikacije.

 

Da li je to privatnost podataka, jasno definirani uvjeti, registracija tvrtke u Hrvatskoj (ili u nekoj od zemalja regije) ili nesto treće?

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2015 15:17 (Omrvi).
 
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
offline
Domaći startupi - ključne stvari

Paaa, recimo, osnovno je radi li firma profesionalno i bez muljanja. Primjerice, oni što prodaju medicinske medeke, ne žele reći koliko ikoji senzor unutra išta precizno mjeri. Oni drugi koji prodaju privjesak za medicinski nadzor, tvrde da dotični nadzire kojekakve fiziološke parametre, a ne sadrži ništa osim senzora gibanja. Rimac ne da ikome da testira ikoju njegovu tvrdnju o dometu, brzini, itd. Naprotiv, Kraš recimo jednostavno pravi čokolade, točno se zna što je unutra, i uspješniji su od svih prije navedenih zajedno. Malo mi je nategnut primjer, ali razumiješ na što mislim.

 

Za web aplikaciju, jednostavno samo jasno napiši što korisnik dobije (i eventualno ako ima dodatne obaveze, prava, privatnost, ...). Ostatak uspjeha ovisi naravno koliko je dobra ideja, marketing, itd, ali više ju nitko neće popljuvati. Kome se sviđa, koristit će; kome ne, neće; ali nitko se nema zbog čega žaliti jer je cijela usluga od početka svima jasna. Primjerice recimo.

 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice