72 sata besplatne edukacije od Pluralsighta i CS-a

poruka: 1
|
čitano: 894
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
offline
72 sata besplatne edukacije od Pluralsighta i CS-a

Ok, o čemu se ukratko radi? Pluralsight sa zilijun i jednim tutorijalom (pravilnije bi bilo reći tečajem, al ajde) o zilijun i jednom temi vezanoj uz IT. Doduše, najčešće se radi o programiranju, te dominira .NET.

Pluralsight je ne tako davno kupio Digital-Tutorse (DT) i spojio ih na svoj račun (čitaj - ako imaš računa za Pluralsight, imaš i za Digital - Tutorse). Sa DT-om nisam previše upoznat, no koliko znam to su tutorijali o nekim kreativnim alatima i frameworkcima (Photoshop, Maya, After Effects, Unity, Unreal i slično).

Treći igrač u priči, Code School, nudi u ponudi relativno početničke tutorijale za Ruby, HTML, JS, Git, iOS i još poneki.

 

Long story short - Pluralsight u najnovijoj inkviziciji za $36 milijuna preuzeo je Code School, te kao svojevrsnu proslavu događaja nudi 72 sata besplatnog pristupa kompletnom svojoj platformi (čitaj - tutorijalima). Kvaka je u tome da se tih 72 sata mora aktivirati do 30.12. 12:00 po EST-u (east something time, američko vrijeme, ne naše). Također, nudi i 72 sata besplatnog pristupa Code Review tutorijalima (koliko sam shvatio odvojeno se prijavljuje za svaki od tih servisa).

Inače, standardna mjesečna pretplata za Pluralsight iznosi $29, odnsono $49, te uključuje pristup i Pluralsightu i DT-u.

 

Toplo preporučam da se iskoristi tih 72 sata. 

 

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice