Samsungov pametni prsten neće biti kompatibilan s iPhoneom

Potpredsjednik Samsunga Hon Pak smatra da su Samsungovi uređaji vrijedni toga da korisnici iPhonea prijeđu na njih. Iz tog razloga Galaxy Ring neće biti kompatibilan s Appleovim mobitelima

Matej Markovinović nedjelja, 3. ožujka 2024. u 06:00
📷 Foto: Samsung
Foto: Samsung

Tijekom okruglog stola na ovogodišnjem MWC-u, potpredsjednik Samsunga, Hon Pak, izjavio je da tvrtkin nadolazeći pametni prsten, Galaxy Ring, neće biti kompatibilan s Appleovim iPhoneom.

Naime, kako prenosi CNET, Pak navodi da je Samsung samopouzdan i uvjeren u svoje proizvode te smatra kako njihovi uređaji nisu ništa manje vrijedni od Appleovih. Upravo zbog toga kaže da postoje validni razlozi da Appleovi korisnici prijeđu na Samsung ako žele koristiti njihove uređaje, poput, u ovom slučaju, Galaxy Ringa.

„Prepoznajemo određeni izazov između odabira iOS-a i Androida, ali se u konačnici nadamo da su naši uređaji takvog kalibra da će ljudi biti voljni da na njih prijeđu“, ističe Pak.

Iako je ovo loša vijest za korisnike iPhonea, Pak je potvrdio da Samsung aktivno radi na integraciji njihovog pametnog prstena s ostalim modelima Androida. Službeni izlazak Galaxy Ringa na tržište očekuje se već ovoga srpnja.