Gaming slušalice SKILLER SGH50 sada i u bijelom izdanju

Od sada će biti moguće nabaviti gaming slušalice SKILLER SGH50 osim u standardno crnom, i u bijelom izdanju kako bi se vizualno bolje uklopile u okolinu sa svjetlijom gaming opremom

Stjepan Bilić petak, 23. veljače 2024. u 20:42
SKILLER SGH50 📷 Sharkoon
SKILLER SGH50 Sharkoon

Sharkoon je predstavio dodatno izdanje svojih slušalica SKILLER SGH50. Podsjetimo, riječ je o gaming slušalicama koje su na tržište stigle prije dvije godine u standardno crnoj boji. Par godina kasnije stiže i bijelo izdanje kako bi se vizualno što bolje uklopilo u okolinu u kojoj prevladavaju svijetlije boje, uključujući i zadnjih godina sve popularnije računalne konfiguracije s bijelim kućištima i bijelom periferijom.

Tehnički se „nove“ SKILLER SGH50 slušalice ne razlikuju od „starih“ – i dalje je riječ o slušalicama sa 50-milimetarskim driverima koje odlikuje Hi-Res certificirani zvuk u frekvencijskom rasponu od 10 Hz do 40 kHz. U igrama bi to trebalo omogućiti precizno lociranje neprijatelja i snažnu reprodukciju eksplozija, dok se visoki tonovi, srednji tonovi i basovi harmonično reproduciraju prilikom slušanja glazbe. Za glasovne razgovore i video konferencije, SKILLER SGH50 opremljen je mikrofonom s pop filterom. Kad god mikrofon više nije potreban, može se jednostavno odvojiti od slušalica.

Zahvaljujući modularnom setu kabela obloženih TPE-om, slušalice za igranje mogu se spojiti na sve uređaje sa zajedničkim audio priključcima, bilo da se radi o računalima, konzolama ili mobilnim uređajima. Korištenjem ugrađenog kontrolera, isključivanje mikrofona ili podešavanje glasnoće može se izvesti brzo i jednostavno.

Ipak, drugačija boja nije jedina novost – bijele SKILLER SGH50 slušalice dolaze opremljene s novim hibridnim jastučićima za uši koji su prekriveni sintetičkom kožom i tkaninom. Uz njih Sharkoon će isporučivati i dodatni par jastučića koji je originalno stigao s originalnim, crnim modelom, a koje su izrađene u potpunosti od sintetičke kože. Za dodatnu udobnost traka za glavu od sintetičke kože kao i jastučići za uši automatski se prilagođavaju obliku glave.

Uz slušalice se i dalje isporučuje kabelski sustav s robusnim TPE omotačem i modularnim sustavom utikača koji omogućava povezivanje raznih vrsta uređaja, od računala i konzola do mobilnih uređaja. Tu je još i kompaktni kontroler s funkcijom glasnoće i isključivanja zvuka. Slušalice su osim ga gaming pogodne i za slušanje glazbe te za sudjelovanje u videokonferencijama. Preporučena maloprodajna cijena im je 59,90 eura.