Apple želi da koristite iPhone 16 bez zaštitne mas

poruka: 12
|
čitano: 12.429
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple želi da koristite iPhone 16 bez zaštitne mas".
17 godina

Moras bit retard da na apple stavis maskicu, kak ce ekipa znat da imas iphone. Jos ce pomislit da imas jeftinog kineza. 

Moj PC  
18 2 hvala 0
13 godina

Ruku na srce, i najobičniji žnj mobitel bi preživio pad na drvenu podlogu

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne rješavaju nasiljem!
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina

nema to toliko veze sa zastitom uredaja koliko je isti sklizav i tesko ga je drzati u ruci.

a sto se tice androida, i iOS to sto android ima nesto sto iOS nema a ja ne koristim te su rasprave bezveze.

niti jedna ozbiljna firma u svijetu koja pazi na zastitu podataka ne koristi Android uredaj, vec Apple.

a o kvaliteti istih te aplikacija da ne pricam.

imao sam i sve i uvijek najbolje modele, na Android se vise ne vracam

Ne slušaj nikoga, ostani svoj
Moj PC  
5 17 hvala 0
16 godina

Koristim maskicu, ali ne zato da čuvam mob, nego zato što je ekstremno neudoban za držanje u ruci i sklizak bez nje. Otkako su počeli se glupirati za staklenim poleđinama, zaobljenim rubovima i ekranima do ruba ergonomija mobitela je katastrofa.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
Re: Apple želi da koristite iPhone 16 bez zaštitne
Dear Apple,
Ako zelite da vam se mobiteli nose bez maskice, dajte zamjenu za neku simbolicnu cijenu tipa 50 eura, i na problema ljudi ce nosit bez maskice, kad vec toliko vjerujete u ceramic shield :)
Mislim da svako sa dvije zice u glavi zna zasto oni reklamiraju nosenje bez maskice :D

1 0 hvala 0
7 godina

iphone 12 pro...skoro gol...wallet case+screen protector:)+nike torbica

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja na svoj Android Žaomi navučem kondom, jbg...sigurno je sigurno 

Tigar Krezumica
Moj PC  
4 0 hvala 0
8 mjeseci

Netko treba apple-u reći da mi telefon nije sklizak kao da držim kocku leda u ruci, možda bih ga i nosio bez maskice.

1 0 hvala 0
15 godina

Toliko su uvjereni u svoju tvrdnju, da su isključili komentare na video.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2025 8:31 (T-bone's).
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina

Sto je s mikro ogrebotinama?

na stranu puknuca, to je takodjer dio problema.

1 0 hvala 1
7 godina
SupremeCommander kaže...

Moras bit retard da na apple stavis maskicu, kak ce ekipa znat da imas iphone. Jos ce pomislit da imas jeftinog kineza. 

jedino iphone ima "pola" ekrana zacrnito

14 godina
korisnik sam jabuke primarno od day one. Niti jedan nije bio u nikakvoj maskici niti sa zaštitnim staklom preko ekrana. Nisam od kondoma, a i dodir mi pričinjava zadovoljstvo.

Od "žrtava" mogu prijaviti samo jedno napuknuto stražnje staklo prije nekih 5 godina zbog susreta s kamenom podlogom. Osim toga, svi do jednog još uvijek rade bez mana i većinom su u mint stanju. Ne skupljam, nisam kolekcionar, samo sam pacijent.

Da, ergonomija je nazadovala kao i mnoge druge stvari o kojima bi se dao napisati roman, no da se vratim na temu - osobno držim da može i bez zaštite, sve dok se izvadi na vrijeme i pažljivo/pametno rukuje alatom.

ali da, ova reklama im nije trebala u životu. Loš potez za koji računam da će im se obiti o glavu.
If you notice this notice, you will notice that this notice is not worth noticing.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2025 0:41 (johnwaynesk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice