Moras bit retard da na apple stavis maskicu, kak ce ekipa znat da imas iphone. Jos ce pomislit da imas jeftinog kineza.
Apple želi da koristite iPhone 16 bez zaštitne mas
- poruka: 12
- |
- čitano: 12.429
- |
- moderatori: vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ruku na srce, i najobičniji žnj mobitel bi preživio pad na drvenu podlogu
nema to toliko veze sa zastitom uredaja koliko je isti sklizav i tesko ga je drzati u ruci.
a sto se tice androida, i iOS to sto android ima nesto sto iOS nema a ja ne koristim te su rasprave bezveze.
niti jedna ozbiljna firma u svijetu koja pazi na zastitu podataka ne koristi Android uredaj, vec Apple.
a o kvaliteti istih te aplikacija da ne pricam.
imao sam i sve i uvijek najbolje modele, na Android se vise ne vracam
Koristim maskicu, ali ne zato da čuvam mob, nego zato što je ekstremno neudoban za držanje u ruci i sklizak bez nje. Otkako su počeli se glupirati za staklenim poleđinama, zaobljenim rubovima i ekranima do ruba ergonomija mobitela je katastrofa.
Ako zelite da vam se mobiteli nose bez maskice, dajte zamjenu za neku simbolicnu cijenu tipa 50 eura, i na problema ljudi ce nosit bez maskice, kad vec toliko vjerujete u ceramic shield :)
Mislim da svako sa dvije zice u glavi zna zasto oni reklamiraju nosenje bez maskice :D
iphone 12 pro...skoro gol...wallet case+screen protector:)+nike torbica
Ja na svoj Android Žaomi navučem kondom, jbg...sigurno je sigurno
Netko treba apple-u reći da mi telefon nije sklizak kao da držim kocku leda u ruci, možda bih ga i nosio bez maskice.
Toliko su uvjereni u svoju tvrdnju, da su isključili komentare na video.
Sto je s mikro ogrebotinama?
na stranu puknuca, to je takodjer dio problema.
Moras bit retard da na apple stavis maskicu, kak ce ekipa znat da imas iphone. Jos ce pomislit da imas jeftinog kineza.
jedino iphone ima "pola" ekrana zacrnito
Od "žrtava" mogu prijaviti samo jedno napuknuto stražnje staklo prije nekih 5 godina zbog susreta s kamenom podlogom. Osim toga, svi do jednog još uvijek rade bez mana i većinom su u mint stanju. Ne skupljam, nisam kolekcionar, samo sam pacijent.
Da, ergonomija je nazadovala kao i mnoge druge stvari o kojima bi se dao napisati roman, no da se vratim na temu - osobno držim da može i bez zaštite, sve dok se izvadi na vrijeme i pažljivo/pametno rukuje alatom.
ali da, ova reklama im nije trebala u životu. Loš potez za koji računam da će im se obiti o glavu.