Appleov Pencil 2 stiže s podrškom za geste

poruka: 9
|
čitano: 3.458
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Appleov Pencil 2 stiže s podrškom za geste".
17 godina

Bezveze vijest. Ta olovka nema nikakvu posebnu funkciju, a najmanje profesionalcima (ostali to niti ne kupuju) treba za geste.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Appleov Pencil 2 stiže s podrškom za geste
dd.inc kaže...

Bezveze vijest. Ta olovka nema nikakvu posebnu funkciju, a najmanje profesionalcima (ostali to niti ne kupuju) treba za geste.

ja je baš namjeravam kupiti radi skiciranja i crtanja ... tako da ima.

17 godina
neaktivan

kako ću, primjerice, uporabom ove olofke pokazati srednji prst ili bosanski grb? 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina

The user will be able to change stroke properties by sliding along the sides of the pencil. 

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina

Pojedinci vole iznimno tuđim kurcem po ledini mlatiti, a niti imaju niti će imati ...! 

Pričekati do prezentacije, pa će svi biti pametniji i uvjeren sam zadovoljni viđenim 

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
grzzi kaže...
dd.inc kaže...

A zasto mislis da ce ti ta olovka pomoci vise nego ostale?

14 godina
neaktivan
dd.inc kaže...
grzzi kaže...
dd.inc kaže...

jer mi je wacom koji sam koristio povremeno lagano zastario, a crtanje mišem i nije nešto, ni skeniranje pa vektoriziranje. Adobe ide sa photoshopom za iPad https://www.theverge.com/2018/7/13/17567886/ipad-photoshop-release-date-apple-photo-editing-adobe a i sad postoje neki ok programi ala procreate za izradu skica i ilutracija.

17 godina
grzzi kaže...
dd.inc kaže...
grzzi kaže...
dd.inc kaže...

jer mi je wacom koji sam koristio povremeno lagano zastario, a crtanje mišem i nije nešto, ni skeniranje pa vektoriziranje. Adobe ide sa photoshopom za iPad https://www.theverge.com/2018/7/13/17567886/ipad-photoshop-release-date-apple-photo-editing-adobe a i sad postoje neki ok programi ala procreate za izradu skica i ilutracija.

Imam olovku od Dell-a, koja na sebi ima lijevi/desni klik miša i gumb kojemu se mogu dodijeliti 2 funkcije (otvaranje applikacija npr). Dakle isti pen, samo nema gesta, tak oda ne vidim nikakvu posebnost u ovoj olovci, a pošto je Apple brand, sigurno i košta više.

14 godina
neaktivan

olovka ko olovka, ako misliš crtati na iPadu moraš je kupit ... mislim čak da stara olovka nije kompatibilna sa novim Padom.

konfigururao 12.9 inčni iPad sa 256 Gb diska , olovčicom, adapterom za audio jack i foldable tipkovnicom... 1480$ u USA, to je prije njihovog poreza, dakle cca 1650$ ... masu. Doduše nije ni surface pro nešto bitno jeftiniji, ekran i kompaktnost su na strani iPada. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice