Cijena bitcoina naglo porasla nakon dugo vremena –

poruka: 72
|
čitano: 16.890
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Cijena bitcoina naglo porasla nakon dugo vremena –".
17 godina
odjavljen
Re: Cijena bitcoina naglo porasla nakon dugo vreme
Vortac kaže...

Forumaški skeptici naravno znaju bolje od investitora koji je u Bitcoin uložio 100 milijuna dolara - to je neka naivčina, a oni su eksperti

Poslao je i meni jedan ekspert mail da mu uplatim 5 USD i da proslijedim mail dalje na 5 adresa....

Privatne poruke su za privatne razgovore. Ne odgovaram na općenita pitanja vezana uz neku temu.
13 godina

Otvaram kladionicu, koja od ove dvije vijesti će se prva uskoro pojaviti:

"nepoznati počinitelji hakirali kripto mjenjačnicu"

ili

"Vlasnik kripto mjenjačnice iznenadno umro u pripizdini u aziji/africi te odnio login podatke u grob"

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina

nije valjda da kreće šišanje ovaca - round 2?

samo rokaj, ima naivaca još uvijek

to samo neuki/tupi ne vide

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
Vortac kaže...

Forumaški skeptici naravno znaju bolje od investitora koji je u Bitcoin uložio 100 milijuna dolara - to je neka naivčina, a oni su eksperti

Poslao je i meni jedan ekspert mail da mu uplatim 5 USD i da proslijedim mail dalje na 5 adresa....

Hrvatski nogometni savez je preko Narodnih Novina 2015 narucio promotivne kisobrane iz Kine.

Nabavna cijena po komadu kisobrana je bila 130kn - za onaj sklopivi-do prvog povjetarca pa u smece-kisobran. Netko je u Kini preko toga zaradio 11 milijuna kuna.

Ugledni forumas Vortac, renomirani ekspert, poducava nas forumase kako je 100 milijuna dolara biznis.

Naravno, jest biznis, jer je korporativni bailout vrhunski biznis, eto na biznis vrhunskih strucnjaka, u samo jednoj godini (2008.) gradjani su investirali oko 700 milijardi dolara Americke Kongres Banke.

Naravno ja njemu trebam vjerovati jer je on ekspert, a ja sam pjevac. Amater? A Mater nije, ona je domacica, radi malo oko baste i tako to...

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
17 godina

Samo neka letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii prema mesecuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu belooooooooooooooooooooooooooooooom!

Intel i7 8700K;asrock z370 extreme 4; Crucial 2X8 Gb 2400@2666 Mhz; SLI 2 X Nvidia GeForce 1080Ti; SSD Samsung EVO 500 Gb
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crypto je cirkus! Dakle kupio je jedan kupac i naravno da ce to prodati cim cijena naraste ! Ne vidim perspektivu u tome po meni je to isto kao kockanje
Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ajmooooooo!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
U godinu dana imam 4x BTC više, uopće me ne zanima fiat, sa njim imam +-10 od uloženog. Zanima me samo crypto. Ovi šta govore da je kocka.. Pa danas je sve kocka, kocka je prijeći cestu, zebru.

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Vidim da su mnogi forumaši na iglama zbog ovog ponovnog skoka cijene. Iza svih tih pomalo nekoherentnih postova, zapravo se iščitava dvojba: Kupiti ili ne? Gdje sam ja u svemu tome?

Razumijem i suosjećam, jer ne tako davno i ja sam bio na istim mukama. Savjet iz osobnog iskustva: mnogima je lakše ući u svijet kriptovaluta kroz neki altcoin, a ne kroz Bitcoin (koji je zbog svojeg Proof-of-Work algoritma početnicima zapravo teško razumljiv i tu se onda prirodno javlja skepsa i otpor). Ali kriptovalute danas pokrivaju sve više i više aspekata ekonomije, financija, trgovine, IT-a, znanosti itd. itd. itd. i ako ste barem donekle zainteresirani za jedno od tih područja, lako ćete pronaći neki altcoin koji će vam svojim konceptom i idejom biti puno bliže nego Bitcoin.

Da skratim, evo moje priče kako sam postao kripto-fan (postano 2016. godine na Steemitu):

https://steemit.com/gridcoin/@vortac/gridcoin-or-how-i-learned-to-stop-worrying-and-love-the-cryptocurrency

Distributed Computing Statistics for Croatia http://goo.gl/5b6Q5W

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Koliko ti ih je ostalo neprodanih nakon pada?
Privatne poruke su za privatne razgovore. Ne odgovaram na općenita pitanja vezana uz neku temu.
15 godina

Vesele se medvjedi rodile su kruske

AMD AntiBoy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
digitall kaže...

nije valjda da kreće šišanje ovaca - round 2?

samo rokaj, ima naivaca još uvijek

to samo neuki/tupi ne vide

I oni koji su se uspjeli fino obogatiti kupujući i prodajući, i ja bi bio takav naivac/neuk/tup.

HTC Hero-iP 3GS-Nexus S-N7-Htc 8S-iP4-Galaxy S2-Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1C-M2 Note-M8-Z1C-BB 9900-Z1C-L630-Xperia E-OPO-HOX-N5-Nokia 6120-Nokia 5310-N5-iP4S-iP5S-S5-HTC10-Note8
12 godina
Dex.pwn kaže...
Odma ga proda, zaradi. Kupi ga opet, proda, zaradi i tako u krug...

šefe, a ko će ga kupit za 100+ milijuna dolara da bi on tako mogao?

17 godina
protjeran
MrBlc kaže...

Pretpostavljam da misliš na Bitcoin, ali s obzirom da nisam ušao u kripto zbog Bitcoina, odgovor nije baš tako jednostavan. Tijekom 2017. i početkom 2018. prodao sam nekih 15% svojeg kripto-portfelja kako bi se materijalno osigurao. S ostalim dijelom sam nastavio trgovati, rudariti i "stejkati" (mislim da još ne postoji hrvatska riječ za kriptovalute dobivene kroz Proof-of-Stake). Trenutno imam 11 altcoina + Bitcoin, a na razno-raznim uređajima imam instalirano ukupno 10 walleta.

Distributed Computing Statistics for Croatia http://goo.gl/5b6Q5W
6 godina
Vortac kaže...
MrBlc kaže...

Pretpostavljam da misliš na Bitcoin, ali s obzirom da nisam ušao u kripto zbog Bitcoina, odgovor nije baš tako jednostavan. Tijekom 2017. i početkom 2018. prodao sam nekih 15% svojeg kripto-portfelja kako bi se materijalno osigurao. S ostalim dijelom sam nastavio trgovati, rudariti i "stejkati" (mislim da još ne postoji hrvatska riječ za kriptovalute dobivene kroz Proof-of-Stake). Trenutno imam 11 altcoina + Bitcoin, a na razno-raznim uređajima imam instalirano ukupno 10 walleta.

wow....

11 godina
neaktivan
Posmatrač kaže...
Vortac kaže...
MrBlc kaže...

wow....

Mozes li reci je li to JEDAN BTC ili 0.05,0 .8,5.8?

Ovo je bas ono odgovor taman da nije odgovor.

8 godina
Kolacic danas 07:20

Hahaa, ajde ti podjeli informaciju koliko love imaš na računu.
Potpuno je ne bitno koliko ulaze jer bi svatko trebao ulagati višak.

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

1. Ova vijest u ulogu 100 milja u bitcoin je možda laž kao i cjela priča oko bitcoina i blockchaina.

2. Ako netko ili više njih i jesu uložili 100 milja u bitcoin onda to sigurno nisu novci njihovi.

3. Znam osobno nekoga tko je izgubio 2000 Eura na bitcoinu (od tud pare ovima koji su se obogatili).

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Prij3svih kaže...
Kolacic danas 07:20

Hahaa, ajde ti podjeli informaciju koliko love imaš na računu.
Potpuno je ne bitno koliko ulaze jer bi svatko trebao ulagati višak.

Nije trebao ni diplomatski odgovoriti. Zasto onda ne moze biti odgovor "ne zelim reci"? 

Ajde je li treba platiti za informaciju,preporucujes ali nista konkretno,glasajte za mene bit ce nova dvorana itd,kako do te dvorane itd.,malo usporedba koja nije dobra ali jutro je. 

PS.ja znam nekog tko je jednoj noci spusio na kocki 2 soma eura,ako mu nitko nije ukrao ili nije prevaren ne vidim problem zasto bi BTC bio kriv. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2019 8:34 (Kolacic).
8 godina
Glavas_ZG danas 08:11
1. Ova vijest u ulogu 100 milja u bitcoin je možda laž kao i cjela priča oko bitcoina i blockchaina.
2. Ako netko ili više njih i jesu uložili 100 milja u bitcoin onda to sigurno nisu novci njihovi.
3. Znam osobno nekoga tko je izgubio 2000 Eura na bitcoinu (od tud pare ovima koji su se obogatili).

1. Je je laž
2. Tako svejedno,pojedinac, udruga, fond,, 100 milja je i dalje 100 milja
3.vidiš ja znam lika koji zarađuje oko 20 k € svaki mjesec, a izvadio oko 5 milja kn do sada i još vrti.

0 0 hvala 0
8 godina
Kolacic danas 08:32
Nije trebao ni diplomatski odgovoriti. Zasto onda ne moze biti odgovor "ne zelim reci"?
Ajde je li treba platiti za informaciju,preporucujes ali nista konkretno.

Inaće se financijski savjeti plaćaju. Ali o cryptu je toliko prića ispričano do danas. Ljudi su uletavali prošle tj. 2017 na vrhuncu, ako su hodlali normalno da su izgubili, posebice ako su izvlačili minus van. Neki su i na minusu dobro zaradili, ja sam osobno povećao količinu crypta, a sa fiatom sam +-10% kako koji dan. Za trade nema nekih posebnih pravila, moraš konstantno pratiti i radiš po osjećaju po šablonama koje se ponavljaju svako malo zadnjih 8-9 mjeseci. Ovih dana se malo promijenilo jer su svi očekivali pad nakon 4.8k,tako da je dosta ljudi popušilo lovu a vidi ovaj ide u plus.

0 0 hvala 0
8 godina

Inaće se financijski savjeti plaćaju. Ali o cryptu je toliko prića ispričano do danas. Ljudi su uletavali prošle tj. 2017 na vrhuncu, ako su hodlali normalno da su izgubili, posebice ako su izvlačili minus van. Neki su i na minusu dobro zaradili, ja sam osobno povećao količinu crypta, a sa fiatom sam +-10% kako koji dan. Za trade nema nekih posebnih pravila, moraš konstantno pratiti i radiš po osjećaju po šablonama koje se ponavljaju svako malo zadnjih 8-9 mjeseci. Ovih dana se malo promijenilo jer su svi očekivali pad nakon 4.8k,tako da je dosta ljudi popušilo lovu a vidi ovaj ide u plus.

0 0 hvala 0
6 godina

Ko ima vremena konstantno pratiti i citati i baratati sa 10 walleta itd itd.... 

99% njih koji ovdje pametuju i kriptu nema ulozenih vise od 100 EUR a sve finansijski strucnjaci..... Poenta fiata i jeste da nema toliko oscilacija a kripto je kocka... 

17 godina
neaktivan

eo, imam 100 (pre)bit(ih)kuna u kovanicama, koje sam izrudario skupljajući boce tjedan dana. oće netko kupit za 100.000 ćn? 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Ajar kaže...

eo, imam 100 (pre)bit(ih)kuna u kovanicama, koje sam izrudario skupljajući boce tjedan dana. oće netko kupit za 100.000 ćn? 

Ako otvoriš tržište bocama, usprotiviš se zločestim bankama, nađeš filijale (koji nađu druge filijale), ponudiš im poklopce od jogurta za nagradu u omjeru 3:2:1 (počevši od vrha) i uvjeriš ih da su eksperti za ekologiju. Imaš šanse.

Bottles to the moon.

vi zadrti intelovci ste strašni s ovim zastrašivanjem ljudi isto ko zadrti amdovci s uloženo/dobiveno xD , neces dobit td nego prijavu za spam
10 godina
odjavljen
Prij3svih kaže...

Koristi višestruko citiranje

6 godina

Opce je poznato da su svi kockari u plusu. Tko ne vjeruje neka udje u najblizu sportsku kladionicu i pita

1 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Izgubio se covjek od kripto-manije.
17 godina
odjavljen
Kolacic kaže...

PS.ja znam nekog tko je jednoj noci spusio na kocki 2 soma eura,ako mu nitko nije ukrao ili nije prevaren ne vidim problem zasto bi BTC bio kriv. 

Kocka je kocka, pravila oko reklamiranja kocke su dosta striktna, a da pokušaš oglašavati kocku kao ulaganje, ne bi se dobro proveo.

Sad, oni koji promoviraju BTC tvrde da nije kocka, osim ako izgubiš - ako izgubiš, tko ti je kriv što si se kockao...

Svu lovu koju je netko dobio na BTC-u, netko drugi je popušio, sustav nema drugog načina stvaranja vrijednosti. Neki tvrde isto za monetarne sustave, ali to nije točno. Monetarni sustav je usporediv s dionicama - kod dionica ulažeš u tvrtku koja ima neku imovinu, nudi neki proizvod ili uslugu i svojim poslovanjem stvara dobit ili gubitak, a monetarni sustav je vezan uz gospodarstvo i porezni sustav države. Povjerenje investitora može imati veći ili manji udio u krojenju vrijednosti dionica i valute, dok je kod BTC-a vrijednost povezana isključivo uz povjerenje investitora i ne postoji drugi način stvaranja vrijednosti osim investiranja, što čitav sustav čini piramidalnom shemom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2019 11:35 (MrBlc).
17 godina

Ajmo svi uskociti u kripto vlak!!!

ćifuuuuuu ćifuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!

Intel i7 8700K;asrock z370 extreme 4; Crucial 2X8 Gb 2400@2666 Mhz; SLI 2 X Nvidia GeForce 1080Ti; SSD Samsung EVO 500 Gb
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice