Forumaški skeptici naravno znaju bolje od investitora koji je u Bitcoin uložio 100 milijuna dolara - to je neka naivčina, a oni su eksperti
Poslao je i meni jedan ekspert mail da mu uplatim 5 USD i da proslijedim mail dalje na 5 adresa....
Forumaški skeptici naravno znaju bolje od investitora koji je u Bitcoin uložio 100 milijuna dolara - to je neka naivčina, a oni su eksperti
Poslao je i meni jedan ekspert mail da mu uplatim 5 USD i da proslijedim mail dalje na 5 adresa....
Otvaram kladionicu, koja od ove dvije vijesti će se prva uskoro pojaviti:
"nepoznati počinitelji hakirali kripto mjenjačnicu"
ili
"Vlasnik kripto mjenjačnice iznenadno umro u pripizdini u aziji/africi te odnio login podatke u grob"
Hrvatski nogometni savez je preko Narodnih Novina 2015 narucio promotivne kisobrane iz Kine.
Nabavna cijena po komadu kisobrana je bila 130kn - za onaj sklopivi-do prvog povjetarca pa u smece-kisobran. Netko je u Kini preko toga zaradio 11 milijuna kuna.
Ugledni forumas Vortac, renomirani ekspert, poducava nas forumase kako je 100 milijuna dolara biznis.
Naravno, jest biznis, jer je korporativni bailout vrhunski biznis, eto na biznis vrhunskih strucnjaka, u samo jednoj godini (2008.) gradjani su investirali oko 700 milijardi dolara Americke Kongres Banke.
Naravno ja njemu trebam vjerovati jer je on ekspert, a ja sam pjevac. Amater? A Mater nije, ona je domacica, radi malo oko baste i tako to...
Samo neka letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii prema mesecuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu belooooooooooooooooooooooooooooooom!
Vidim da su mnogi forumaši na iglama zbog ovog ponovnog skoka cijene. Iza svih tih pomalo nekoherentnih postova, zapravo se iščitava dvojba: Kupiti ili ne? Gdje sam ja u svemu tome?
Razumijem i suosjećam, jer ne tako davno i ja sam bio na istim mukama. Savjet iz osobnog iskustva: mnogima je lakše ući u svijet kriptovaluta kroz neki altcoin, a ne kroz Bitcoin (koji je zbog svojeg Proof-of-Work algoritma početnicima zapravo teško razumljiv i tu se onda prirodno javlja skepsa i otpor). Ali kriptovalute danas pokrivaju sve više i više aspekata ekonomije, financija, trgovine, IT-a, znanosti itd. itd. itd. i ako ste barem donekle zainteresirani za jedno od tih područja, lako ćete pronaći neki altcoin koji će vam svojim konceptom i idejom biti puno bliže nego Bitcoin.
Da skratim, evo moje priče kako sam postao kripto-fan (postano 2016. godine na Steemitu):
Vesele se medvjedi rodile su kruske
nije valjda da kreće šišanje ovaca - round 2?
samo rokaj, ima naivaca još uvijek
to samo neuki/tupi ne vide
I oni koji su se uspjeli fino obogatiti kupujući i prodajući, i ja bi bio takav naivac/neuk/tup.
šefe, a ko će ga kupit za 100+ milijuna dolara da bi on tako mogao?
Pretpostavljam da misliš na Bitcoin, ali s obzirom da nisam ušao u kripto zbog Bitcoina, odgovor nije baš tako jednostavan. Tijekom 2017. i početkom 2018. prodao sam nekih 15% svojeg kripto-portfelja kako bi se materijalno osigurao. S ostalim dijelom sam nastavio trgovati, rudariti i "stejkati" (mislim da još ne postoji hrvatska riječ za kriptovalute dobivene kroz Proof-of-Stake). Trenutno imam 11 altcoina + Bitcoin, a na razno-raznim uređajima imam instalirano ukupno 10 walleta.
Pretpostavljam da misliš na Bitcoin, ali s obzirom da nisam ušao u kripto zbog Bitcoina, odgovor nije baš tako jednostavan. Tijekom 2017. i početkom 2018. prodao sam nekih 15% svojeg kripto-portfelja kako bi se materijalno osigurao. S ostalim dijelom sam nastavio trgovati, rudariti i "stejkati" (mislim da još ne postoji hrvatska riječ za kriptovalute dobivene kroz Proof-of-Stake). Trenutno imam 11 altcoina + Bitcoin, a na razno-raznim uređajima imam instalirano ukupno 10 walleta.
wow....
wow....
Mozes li reci je li to JEDAN BTC ili 0.05,0 .8,5.8?
Ovo je bas ono odgovor taman da nije odgovor.
1. Ova vijest u ulogu 100 milja u bitcoin je možda laž kao i cjela priča oko bitcoina i blockchaina.
2. Ako netko ili više njih i jesu uložili 100 milja u bitcoin onda to sigurno nisu novci njihovi.
3. Znam osobno nekoga tko je izgubio 2000 Eura na bitcoinu (od tud pare ovima koji su se obogatili).
Nije trebao ni diplomatski odgovoriti. Zasto onda ne moze biti odgovor "ne zelim reci"?
Ajde je li treba platiti za informaciju,preporucujes ali nista konkretno,glasajte za mene bit ce nova dvorana itd,kako do te dvorane itd.,malo usporedba koja nije dobra ali jutro je.
PS.ja znam nekog tko je jednoj noci spusio na kocki 2 soma eura,ako mu nitko nije ukrao ili nije prevaren ne vidim problem zasto bi BTC bio kriv.
Ko ima vremena konstantno pratiti i citati i baratati sa 10 walleta itd itd....
99% njih koji ovdje pametuju i kriptu nema ulozenih vise od 100 EUR a sve finansijski strucnjaci..... Poenta fiata i jeste da nema toliko oscilacija a kripto je kocka...
eo, imam 100 (pre)bit(ih)kuna u kovanicama, koje sam izrudario skupljajući boce tjedan dana. oće netko kupit za 100.000 ćn?
eo, imam 100 (pre)bit(ih)kuna u kovanicama, koje sam izrudario skupljajući boce tjedan dana. oće netko kupit za 100.000 ćn?
Ako otvoriš tržište bocama, usprotiviš se zločestim bankama, nađeš filijale (koji nađu druge filijale), ponudiš im poklopce od jogurta za nagradu u omjeru 3:2:1 (počevši od vrha) i uvjeriš ih da su eksperti za ekologiju. Imaš šanse.
Bottles to the moon.
Koristi višestruko citiranje
Opce je poznato da su svi kockari u plusu. Tko ne vjeruje neka udje u najblizu sportsku kladionicu i pita
PS.ja znam nekog tko je jednoj noci spusio na kocki 2 soma eura,ako mu nitko nije ukrao ili nije prevaren ne vidim problem zasto bi BTC bio kriv.
Kocka je kocka, pravila oko reklamiranja kocke su dosta striktna, a da pokušaš oglašavati kocku kao ulaganje, ne bi se dobro proveo.
Sad, oni koji promoviraju BTC tvrde da nije kocka, osim ako izgubiš - ako izgubiš, tko ti je kriv što si se kockao...
Svu lovu koju je netko dobio na BTC-u, netko drugi je popušio, sustav nema drugog načina stvaranja vrijednosti. Neki tvrde isto za monetarne sustave, ali to nije točno. Monetarni sustav je usporediv s dionicama - kod dionica ulažeš u tvrtku koja ima neku imovinu, nudi neki proizvod ili uslugu i svojim poslovanjem stvara dobit ili gubitak, a monetarni sustav je vezan uz gospodarstvo i porezni sustav države. Povjerenje investitora može imati veći ili manji udio u krojenju vrijednosti dionica i valute, dok je kod BTC-a vrijednost povezana isključivo uz povjerenje investitora i ne postoji drugi način stvaranja vrijednosti osim investiranja, što čitav sustav čini piramidalnom shemom.
Ajmo svi uskociti u kripto vlak!!!
ćifuuuuuu ćifuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)