Hrvatska, zajedno s drugih 54 zemalja, potpisala n

poruka: 2
|
čitano: 1.705
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hrvatska, zajedno s drugih 54 zemalja, potpisala n".
15 godina
offline
Hrvatska, zajedno s drugih 54 zemalja, potpisala n

a kao iznimno značajan faktor činitelja sigurnoće u regiji, navodno potpisujemo i kako zamrzavamo svoj nulearni program i proizvodnju posljedičnih interkontinentalnih raketa klase drkimir, s 91 bojevom glavom. jednako smo spremni smo obvezati se na to da ne šaljemo djecu na međunarodna natjecanja u matematici i robotici, jer ostalim sudionicima otimamo medalje ispred nosa. potpisat ćemo i bezuvjetnu predaju i izručenje svih higsovih bozona koje uhitimo na teritoriju samostalne, neovisne i međunarodno priznate. naposljetku, priča se kako se hrvatska obvezuje u sljedećih 700 godina napokon pristupiti međugalaktičkom konzorciju uljene repice i njezinih derivata. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2024 7:02 (Ajar).
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
offline
Hrvatska, zajedno s drugih 54 zemalja, potpisala n

Uh, potpisivanje neobvezujućih rezolucija... Ima težinu fotona.  Samo traže nove razloge za sastančenja, pusta razglabanja i nova obećanja kako bi ispalo da rade nešto korisno.

Amenoum
 
8 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice