Nije li za Maillardovu reakciju potrebna visoka temperatura, a ne 50°C?

Boje bi bilo reći da se Maillardova reakcija odvija na temperaturama višim od 50 oC. Točnu temperaturu nije moguće definirati, jer ovisi o mnogo faktora, prije svega o prirodi reaktanata i pH vrijednosti. Čisto teoretski, svaka se rakcija odvija pri svakoj temperaturi, samo ne jednakom brzinom. Za svakih 10 oC brzina se reakcije povećava 2-3 puta.
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)