Kada sam procitao naslov, prvo mi je palo na pamet da se Bug bacio u istrazivanje 3D printera, jer rijec alat povezujem sa HW, a aplikacija ili program sa SW.
Koje softverske alate koristiti za 3D ispis
- poruka: 12
- |
- čitano: 3.883
- |
- moderatori: vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
MeshMixer je odlican za ispravljanje, laganu modifikaciju stl fajlova. Rezanje na dva-tri dijela odradis u par klikova, dok ti na ovim "ozbiljnijim" programima treba 30 minuta tutorial dok skontas 10 konverzija koje moras odraditi za jednostavne stvari.
Fali mu dosta mogućnosti
pitanje nevježe te laika: je li softver jednak (uporabljiv) za CNC* strojeve (drvo, kovinu ...)?
*koji su zapravo 1/3D pisač, jer umjesto dodavanja oduzimaju.
Kada sam procitao naslov, prvo mi je palo na pamet da se Bug bacio u istrazivanje 3D printera, jer rijec alat povezujem sa HW, a aplikacija ili program sa SW.
Tag je softver, pa se meni činilo razumljivo, ali ipak moguća je i zabuna koju navodiš, pa sam malo proširio naslov, kako bi bio ipak precizniji.
Tag je softver, pa se meni činilo razumljivo, ali ipak moguća je i zabuna koju navodiš, pa sam malo proširio naslov, kako bi bio ipak precizniji.
Sad ima smisla. Bug i ostale portale pratim iskljucivo preko Feedly-a, a tamo tagova nema.
Moram reći da me sve više zainteresirala ova tema o 3D ispisu.
Još si samo moram naći neki hobby gdje ću to iskoristiti.
Fali mu dosta mogućnosti
Al ga nadogradjuj svaki dan. Maltene....
KAd god ga pokrenem ide update ;)
Opet, nitko ne želi svaki dan čekati za update.
Opet, nitko ne želi svaki dan čekati za update.
Ne raztumijem. Ne moras cekati.- Samo kazem da se aktivno razvija....
Dođeš na posao, pokreneš sve alate, kad ono bum! Fusion se updatea.
Kužiš sad?
Ono što sam spomenuo da fali, u 2020oj - https://forums.autodesk.com/t5/fusion-360-ideastation/drawings-broken-view-for-long-parts/idi-p/6376047/page/2#comments
Dođeš na posao, pokreneš sve alate, kad ono bum! Fusion se updatea.
Kužiš sad?
Ono što sam spomenuo da fali, u 2020oj - https://forums.autodesk.com/t5/fusion-360-ideastation/drawings-broken-view-for-long-parts/idi-p/6376047/page/2#comments
Pa ajmo biti realni. Prvi ne update se automatski vec ti samo ponudi a drugo nije da to traje sat vremena... Sve zavrsi za par minuta ako ti je iole internet pristojan...