Odličan tekst.Upitno je kako bi se baterija takvog powerbanka ponašala na cjelodnevnom ljetnom suncu.

Odličan tekst.Upitno je kako bi se baterija takvog powerbanka ponašala na cjelodnevnom ljetnom suncu.
Upravo sam skontao da mi treba solarni panel, a to do ovog teksta nisam znao. Prestacu citati ovakve stvari. :)
Btw, kupovao sam stosta od Ankera ranije i mogu samo pohvaliti kvalitet/cijena odnos...
dobra/korisna tema klasično u stilu mbakse, s konkretnim brojkam-činjenicama.
-ali, powerbank i cijena, ako za istu cijenu ima i solarni punjač kupac ga kupi, ima, neovisno koliko je to stvarno upotrebljivo-korisno i ipak može nešto kad je baterija prazna, pa ovo vidim kao prejaku kritiku ali i dobru ako netko očekuje da će stvarno dobiti solarni punjač (tj razlika što kupac očekuje i što proizvod stvarno isporučuje, želje-očekivanja i realnost-fizika..). Tad je članak odličan pogotovo uz napomenu za kupnjom odvojenog solarnog panela, ako je to što korsnik traži-treba.
Upravo sam skontao da mi treba solarni panel, a to do ovog teksta nisam znao. Prestacu citati ovakve stvari. :)
Btw, kupovao sam stosta od Ankera ranije i mogu samo pohvaliti kvalitet/cijena odnos...
Takoder velika preporuka za Anker, imam dosta njihovih proizvoda...... prija sam ih smatrao smecem (teskim kineskim kao sto vrijedi za sve "no-name" proizvodade ili one meni nepoznate) ali ugodno sam iznenaden, nikada problema s njima.
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)