Možemo li vjerovati rezultatima pretraga UI chatbo

poruka: 6
|
čitano: 4.605
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Možemo li vjerovati rezultatima pretraga UI chatbo".
11 godina

A, da? A, tko da ih kontrolira? Udruge, jedan član-jedan glas?

Država?

Pa, nije tehnologija kriva i njezin razvoj, kaj se ljudi poglupljuju ili se prave takvima.

Ista stvar i sa prijenosom električne energije, preko žica i stupova ili pak upotreba autombilia. 

Kaj ono četovi pišu? Eseje, lektire? Hm, pa pravi ispitivač, odmah vidi jel' nešto umjetno napisano ili je pak to autor doista napisao.

Ne bojte se tehnologije i novih stvari, nego što više naučiti o njima, pa će te vidjeti kako je to zabavno koristiti. 

dzg
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina

Psujem svu rodbinu onome tko je AI preveo u UI. Svaki put mi nije jasno o čemu se radi kad vidim naslov.

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Re: Možemo li vjerovati rezultatima pretraga UI ch
Ne vjerujem ovom clanku.
Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being col
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina

možemo li vjerovati googlu prilikom rangiranju rezultata?

6 0 hvala 0
15 godina
Re: Možemo li vjerovati rezultatima pretraga UI ch
bruno1026 kaže...

možemo li vjerovati googlu prilikom rangiranju rezultata?

Kod Googlea možeš vjerovati u to da se prva stranica "rezultata" sastoji od plaćenih oglasa. 

10 godina

Ne vjerujem sebi vise a kamo li necem/nekom drugom....

“Computers make excellent and efficient servants, but I have no wish to serve under them.”
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice