Hint: Swift Black + Substratum

Hint: Swift Black + Substratum
To je problem moba a ne fb-a...Koji mob to moze usporiti?
Naravno da treba raditi kako spada samo sto ja ne vidim problem... Kako bi moglo to raditi po tvom? Nije trolanje stvarno me zanima jer ja to ne smartram problemom-. Ako nisi na netu kad dodjes on line dolaze notifikacije....
A sta ako postoji potreba da dva korisnika koriste isti nalog? treba staviti opciju jedan korisnik vise uredjaja ili razdovjiti uredjaje....
Ne razumijem baš ovo, ti kažeš da je normalno da mu poruke koje pročita na facebook.com preko Chromea ponovno dođu kao nepročitane poruke na mobitel u messenger? Meni se to još nije dogodilo tako da mislim da to nije normalno baš, a i nema nikakve logike jer zna se da iza jednog facebook accounta stoji jedna osoba i nema potrebe da iste poruke čita dva puta.
Pa poslovni račini su facebook stranice koje imaju administratore i moderatore i to se tako rješava, ne koriste se privatni profili kao poslovni pa da svi koriste isti email i lozinku. Ovo što on govori da mu dva puta iste poruke dolaze kao nepročitane (a pročitao ih je) je očito neka greška. Zamisli da ti je mobitel 2 dana na popravku i koristiš samo laptop i fejs na laptopu i kad se mobitel vrati, upališ i dođe ti 50 poruka koje su kao nepročitane... ili obrnuto, koristiš samo fejs na mobitelu, jednom tjedno se ulogiraš na web i onda si iskoči 20 pop-upova s "nepročitanim" porukama...
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)